• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sinir hastası edecek ust komşu😩

umutsun

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2019
304
281
18
Iyi geceler hanimlar.Daha bi kac saat once bu konuya benzer bi konuya yorum yazmistim ust komsu bende de esimde de sinir birakmadi.Bu nasil insan kusura bakmayin insan degil yaratik...
Oturma odasinda tv izliyoruz basladi topuklariyla yere vurmaya gum güm.tv nin sesini actik oda vurma siddetini arttirdi.Ruh hastasi.Misafirimiz geliyor salonda ziplamaya basliyor tam bir bas belasi.
Balkonda otururken uzerimize birseyler silkeliyor.Gecenin bir yarisinda(saat 1 bucukta)balkonda hali yikamisligi var.ne gurultusu bitiyor nede silkelemesi.torunu var 4 yasinda hergun burda surekli tepemizde zipliyor sabah 8 gece 1,pazarmis hic farketmiyor.Artik dayanamiyorum.
Iyilikle soyledim olmadi bagirdim olmadi laftan anlamiyor kadin.
Apartmandaki komsular bulasma normal degil o kadin diyorlar ama sayesinde bende ruh sagligimdan olmak uzereyim.Evi saticaz artik baska yolu kalmadi😢

Ben öyle bir deliyi 7 sene çektim zor Allah yardımcınız olsun, arsızlar malesef ki delirtiyorlar insanı kocaman 3 balkonum vardı 1 tanesinde oturamadım 7 yıl sesi, süpürgesi asla bitmedi sabah 6da gece 11 de süpürge yapar, sahurda tadilat yapıyorlardı, herşeyi halıları sofra bezlerini kafamdan aşağı silkeler, meyve kabukları, yemek artıkları, un, ped poşeti, yumak yumak saç, sigara izmariti, neler neler cam silerim 6m2 lik halıları demirlere vura vura silkeler, balkon yıkarım börek kırıntılarını aşağıya atar, normal söyledim olmadı, kavga ettim yine olmadı asla düzelmedi birgün zırlayarak kapıma geldi helallik alacakmış yaptıklarına çok pişmanmış taşınıyorum senin yüzünden Allah seni nasıl biliyorsa öyle yapsın sana hakkımı zerre helal etmiyorum kul hakkım olsun ahirette boynuna dolansın dedim çıktım o evden 😞😞😞

Ben öyle bir deliyi 7 sene çektim zor Allah yardımcınız olsun, arsızlar malesef ki delirtiyorlar insanı kocaman 3 balkonum vardı 1 tanesinde oturamadım 7 yıl sesi, süpürgesi asla bitmedi sabah 6da gece 11 de süpürge yapar, sahurda tadilat yapıyorlardı, herşeyi halıları sofra bezlerini kafamdan aşağı silkeler, meyve kabukları, yemek artıkları, un, ped poşeti, yumak yumak saç, sigara izmariti, neler neler cam silerim 6m2 lik halıları demirlere vura vura silkeler, balkon yıkarım börek kırıntılarını aşağıya atar, normal söyledim olmadı, kavga ettim yine olmadı asla düzelmedi birgün zırlayarak kapıma geldi helallik alacakmış yaptıklarına çok pişmanmış taşınıyorum senin yüzünden Allah seni nasıl biliyorsa öyle yapsın sana hakkımı zerre helal etmiyorum kul hakkım olsun ahirette boynuna dolansın dedim çıktım o evden 😞😞😞
Yine tiksindim :kusmuk:
Sanırım artık insan sevmiyorum 😢

Bi insan bir insan hayatını nasıl etkiler ya hakkına girer aklım almıyır bize çocuk gelse alt kat kiracı var biz atlama çocum diyoruz komşu rahatsız olmasın die çünkü bizde rahatsız olmak istemeyiz .. geçen tv izledim bu topuk olayından adam bıkmış yıllardır kadın resmler açık kadınların yüzüne yapıştırıp heryere dağıtp tl adres yazmış ne hastalık hastası durum bu ya adam yılların birikimi dedi bide tabi adam haklı bulmuyorum

Komşu işi kesinlikle şans.Bundan önce oturduğumuz evin babası gece 3 de işten gelirdi.iki küçük cocuklari vardi.Kadin cocuklari babasi gelene kadar uyutmaz ,babasi gelince de kapiyi uzuun uzuun calar calarken de Nisa nin babasi geldiiii diye uzatirdi kulagimizin dibinde.Sonra dogum günlerini bile gece 3 te kutlarlardi.Oysa adam ögleden sonraya dek evdeydi .Tüm bunlari o zaman yapabilirlerdi.Sinir krizi gecirtecek cinstendiler.Sonunda ilk önce onlar tasindi.ev sahibi artis yapti diye.Onlarin yerine dünya tatlisi kedileri olan biri geldi.Cok memnunduk ondan.Diyecegim o ki şans işi komşu.Herkes herkesi sevmek görüşmek zorunda değil ama saygı duymak zorunda !

Ev bakmaya yeni başladım ve bunları okudukça korkuyorum cidden 😔
Size tavsiyem en ust kattan alin.Cok severek aldigimiz evi ustteki ruh hastasi yuzunden saticaz.Hakkimi helal etmiyorum bunun ahireti var.Nasil bencil insanlar benim evim istedigim gibi yasarim kafasinda😡

Size tavsiyem en ust kattan alin.Cok severek aldigimiz evi ustteki ruh hastasi yuzunden saticaz.Hakkimi helal etmiyorum bunun ahireti var.Nasil bencil insanlar benim evim istedigim gibi yasarim kafasinda😡
Ustlerde yazin cok sicak kışin cok soguk 😕
Hem komsular usttede olsan yetiyor valla insanina duseceksin

Bizde bu sebepten ara kat almistik ama bu kadin o kadar canimdan bezdirdiki soguğa sicağa raziyim.sutten agzimiz yandi korkuyorum bi daha ara kat bi daireye tasinmaya😞
Ben ustteyim donuyorum kışın valla. He dersen ki komşu cekmiyorsun. Yetiyorlar yandakiler en alttakiler bile sagolsunlar
Öyle nifak öyle dedikoducular ki. Apartmanla ilgili kendileri bozsa bile bir şeyi yaptirmiyorlar. Nefret ediyorum hepsinden. Gelim gidim zaten yok. Olanlarda birbirinin öyle konusuyor ki arkasindan sasarsin. Merdivenlere kiyafet asiyorlar ya korkuluklara kurusun diye. MerdivenlereHali bile asiyorlar Tiksiniyorum derken cok ciddiydim:KK61:

Iyi geceler hanimlar.Daha bi kac saat once bu konuya benzer bi konuya yorum yazmistim ust komsu bende de esimde de sinir birakmadi.Bu nasil insan kusura bakmayin insan degil yaratik...
Oturma odasinda tv izliyoruz basladi topuklariyla yere vurmaya gum güm.tv nin sesini actik oda vurma siddetini arttirdi.Ruh hastasi.Misafirimiz geliyor salonda ziplamaya basliyor tam bir bas belasi.
Balkonda otururken uzerimize birseyler silkeliyor.Gecenin bir yarisinda(saat 1 bucukta)balkonda hali yikamisligi var.ne gurultusu bitiyor nede silkelemesi.torunu var 4 yasinda hergun burda surekli tepemizde zipliyor sabah 8 gece 1,pazarmis hic farketmiyor.Artik dayanamiyorum.
Iyilikle soyledim olmadi bagirdim olmadi laftan anlamiyor kadin.
Apartmandaki komsular bulasma normal degil o kadin diyorlar ama sayesinde bende ruh sagligimdan olmak uzereyim.Evi saticaz artik baska yolu kalmadi😢
Evet beladan uzak durmak senin için kâr. Zaten aklı başında birisi öyle hareket etmez.

Yine tiksindim :kusmuk:
Sanırım artık insan sevmiyorum 😢
Böyle insanların yüzünden asosyal oldum inanın ki sinirimden hüngür hüngür ağladığımı bilirim kucağımda çocukla kırk kere kapısına gittim dedim bak bu bebeğin bile hakkına giriyorsun ama kadında bir gün pişmanlık ve merhamet emaresi göremedim 7 sene devam etti dile kolay gece 2 de çamaşır makinesi çalıştırıyordu kaç kere yataktan zıplayarak uyandık hiç saymadım onuda başkasının üzerine iftira attı biliyor musunuz o yapıyormuş alt komşum yapıyormuş 😭😭😭

bitane de benim karsi dairemde var, hakkim ne bu dunyada ne de ahirette asla helal degil ona.

susuzluktan geberiyorum su ver dese, sular kesik derim.sizi cok iyi anliyorum. bende ev sahibiyim o da. en uzuldugum nokta bu. kiraci olsam bi dk durmam.veya kredi borcum olmasa bende giderim ama elim mahkum duruyorum

anladigi dilden konusuyorum hic tarzim olmamasina ragmen. ben ben olmaktan cikiyorum ama ettigi kadar rahatsiz oldugunu gorunce yağlarim epey eriyor rejim yapmadan kilo veriyorum sayesinde.
gidecegim gune kadar da bos vakitlerimle onunla ugrasacagima yemin ettim.

anladigim kadariyla siz ugrasamam diyorsunuz, o zaman gidin. evi almadan komsulari sorusturun. komsu evden cok cok onemliymis, pisligin tekine denk gelince anladim.

allah iyi insanlarla karsilastirsin.

Back