Ee dalga gecilcek bi isim degil diyosun niye agliyosun ?
Aglama guzelim okul caglarinda olur oyle seyler teninle sacinla kasinla herseyle dalga gecerler.
Aile egitimi almamis onlar
Boşverin görmezden gelin zaten dalga geçilecek bir isim değilmiş ki niye ağlıyorsun onlar öyle mutlu olmaya çalışan ama kendi hayatlarında mutsuz olan bunu da çevresindekilerden çıkaran insanlar. Ne yapabilirler ki sana dövecek halleri yok cevaplarını verin ya da görmezden gelin sizin dersleriniz iyi olsun yeter teneffüslerde de sınıfta durmayın.
Canım lisede başıma gelen bir olayı yazmak istiyorum sana özelden. Kişi buradan okuyabilir diye yazamıyorum. Rahatsız olmazsan tabii.
görmezden gel. umursama. gül geç. çok zor biliyorum ama senin hırslandığını bilirlerse daha da coşarlar.
Herkesin dalga geçmesi çok üzdü beni.Yani bu şakasına değildi,beni kırmak için kasıtlı yaptıkları bir hareketti ve sevdiğim çocuğun gözü önünde ağlayacaktım resmen.
Canım lisede başıma gelen bir olayı yazmak istiyorum sana özelden. Kişi buradan okuyabilir diye yazamıyorum. Rahatsız olmazsan tabii.
Bana "bu da laf atamıyor,yazık" bakışı atıyorlar.Bunun için çok üzülüyorum.İstersem derim ama ben kavga yanlısı biri değilim,konu uzasın da istemiyorum
Canım benim :))
Bugün ağladığın şey yarın seni güldürecek bunun henüz farkında değilsin. Çünkü küçücüksün :)
Gerçekten umursama ve iyi bir öğrenci olmak için elinden geleni yap.
Kendi hayatını kurtar başkalarının dediklerine takılırsan bu yaşta ilerlemekte zorlanırsın.
Ayrıca lütfen yalnızlıktanda korkma, kitaplara sığın tatlım bol bol kitap oku inan sınıftaki çoğu kızdan daha iyi dost olurlar sana.
Geçsinler dalga, yada dışlasınlar amannnn de geç, biliyorum zor ama başarırsan hayat senin için daha kolay olur.
Sen de gül, sen de bu hallerinden dolayı onlara gül :)
Çünkü birileriyle dalga geçebiliyor olmak ziyadesiyle gülünç bir durumdur
boşver hiç cevap verme.
Bir kere ağızlarının payını verirsen daha bulaşmazlar sana
Senin sesin çıkmadığı için üstüne geliyorlar.
Azcık kendini savun seni ezmelerine izin verme
Hayatım takma inanki canini sıkacağın şeyler değil bunlar. Kızlar dalga gecerlerken yüzlerine ne kadar aptalsınız der gibi bak umursama. Gerçekten umursama senin ufacık bi üzgün ifaden onların işine gelir ve devam ederler ama umursamazsan bidha yapmazlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?