Canım konuyla alakalı değil ama nickini görünce içim cız etti.Ağlayarak,içim bunalmış çaresiz hisseder şekilde senin de dahil olduğun forumu okuyordum.İlk bebeğimin kalbi durmuştu pıhtılaşmayla ilgili konuları okuyordum.Zonguldakta mıydın bilmiyorum belki yanlış hatırlıyorum aklımda nickin kalmış.Şimdi sizlerin o yorumları sayesinde gidip araştırıp iğne kullandığım için 13 gün sonra bebeğime kavuşacağım.Sınıf öğretmeni değilim konuyla ilgili gelmedim.Sadece teşekkür etmek için girdimSeni görünce bi dejavu oldum❤❤❤
Merhabalar,biliyorsunuz uzaktan eğitimle boğuşuyoruz hepimiz.Kizim 3. sınıfta,okullar kapandıktan sonra o dönem boş geçti.Zaten canlı dersler zorunlu degildi , isteyen öğretmen yaptı, istemeyen yapmadı.Biz de bir şey yapmadik...Telafi döneminde de yarımşar saatten iki ders yapıldı günde.Simdide günde 2 ders olarak devam ediyor
Takip ettiğim bütün gruplarda, tanıdığım bütün başka okul velilerinden de duyduğum, günde 4 ders seklinde en az.Hatta cumartesi yapanlar bile var.Bizim niye böyle anlayamıyorum.Cok fazla ders yapılsın istemem,kızımın saatlerce ekran karşısında kalmasını sağlıklı bulmuyorum.Lakin bu da çok az.Toplam bir saat ama yarısi hoş beş ve çocukları susturmakla geçiyor,kalaninda ne kadar işlenebilirse işte.
Sınıf öğretmenlerinin haftada 18 saati doldurma şartı yok mu,istemeyen yapmayabiliyor mu ? Okul yönetimiyle görüşmem bir şeyi değiştirir mi ? Şimdiden teşekkür ediyorum
Ben öğretmen değilim geçen hafta çocuğumun öğretmeni bizimle bu bilgiyi paylaştı ve 6 saat yaptık ben de anlamadım her kafadan ayrı bir ses çıkıyor eba zaten vahim durumda bakalım bu hafta ne olacakHocam gelen yazıda ilkokul öğrencisi günde en fazla 4 ders yapabilir yazıyor. Siz yanlış yapıyorsunız şu anda.
Kendi eşyası dışında birşeye dokunması yasak olduğundan sizden makas boya vb istenmediyse birşey yapılmaz, temassız oyunlar, hikaye vb şeylerle devam eder gün. Bu hafta ve önümüzdeki hafta net, onun dışında hepimiz bakanlık açıklamasını bekliyoruz. Yani bu dönem böylemi gider, farklı mı beklemedeyiz.sehabe89
Küçük kızım gecen hafta anasınıfına basladı mahallemde benim kızımdan büyük iki aile kızlarını okula göndermeme kararı almıslar giden simdilik biziz sadece.sınıf sayımız bugunlük 4, pazartesi salı 9:30-12:00 ders saatimiz ogretmen sadece sevdigi oyuncakları getirsinler dedi aksam.beslenme yasakmış acaba kesme boyama gibi etkinlikler yaparlarmı whatsapp yada ebada herhangi bir program paylaşmadı ögretmenimiz yoksa böyle mi gecer bu dönem?
Donemi bos gecirdigimizi hangi cumlemden çıkardınız ?Dönemi niye boş gecirdiniz ki?Bizim martta okullar kapanınca youtubeden canlı ders yapan bir kurumdan ders alıp(ücretsiz ve cok guzel anlatıyor) o dönemin derslerini bitirdik gelecek sezonun tohumlarini yaz tatilinde attık bol bol ders dinleyip kaynak kitap alıp test çözdük bolca kitap okuduk kücükte boya yaptı puzzle yaptık ailece tabiki kızımın istegiyle.Herkes konuyu yeni anlarken kızım şu an en az 3 ay önde kimsenin çözemedigi soruları çözüyor.Ben işimi bırakıp kitap okudugumu herifcağızımın ev işi yaptığı cok oldu.Tabi haftasonları ödül olarak kimsenin olmadığı koylarda bolca yüzerek tatilini de yaptı kızım.Herseyi okuldan beklemeyin lütfen kızına örnek olması açısından sizde birsey yapıp derslerde destek olun tavsiyem.
Sizin tatilde neler çalıştığınızın,yaptiginiz etkinliklerin,kizinizin kimsenin cozemedigi sorulari cozmesinin,eşinizin ev isi yapmasinin,gizli koylarda bolca yüzmenizin v.s. benim actigim konuyla zerre alakasi yok yalniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?