Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
selam hanımlar,sınger simple 3229 dikiş makinesi almak istiyorum.dikiş tecrübem ile ilgili görsel resimleri yükleyeceğim,evde baya bi açıldım gibi..artık son rütuşlar için terziye gitmek işkence oldu..ne dersiniz?
41 kişi bakmış,bir yorum yok,,, insan şurası şöle olmuş böle olmuş derr ayolll :) neysee,,,,gelsinnde makinemmm singer promise 1409 aldım,,kullanıcılarla birebir konuşup olumlu yorumlar aldım işimi görürmüşşş
Bende Singer Simple 3116 var. Aklınıza gelebilecek her tür kumaşı kullandım. Hatta kot ceket bile diktim ki pervazlarda 8 kadar olabiliyor. Hiç sorun çıkarmadan tıkır tıkır dikti
41 kişi bakmış,bir yorum yok,,, insan şurası şöle olmuş böle olmuş derr ayolll :) neysee,,,,gelsinnde makinemmm singer promise 1409 aldım,,kullanıcılarla birebir konuşup olumlu yorumlar aldım işimi görürmüşşş
singer promise 1409 makineniz hayırlı olsun.bende onu düşünüyorum.fiyat açısından en uygun simple ile 50 tl fark var. onu araştırırken denk geldim buraya.promiseden hangi ayaklar çıkıyor.benim araştırdığım düğme ve fermuar ayağı var.ama satıcı onları ekstra alacaksınız dedi.hala araştırmaktayım.deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim.
alacagin modeli bilmiyorum ama benim makinamda singer...kullanisi basit bana gore...ne tur kumas kullaniliyor bilmiyorum..cunku simdiye kadar basit seyler yaptim...ben daha cok pantolon pacasi etek alti boyle basit seyler icin aldim makinami...daha fazlasini yapmak istiyorumda maalesef beceri pek yok henuz.