Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
cok zararlı sakın denemeyin sinemaki bağırsaklarda hasara neden oluyormus.tabii bu uzun sure kullananlar icin ayda yilda birkere kullanmak sorun yaratmiyormus
Sinameki tuvalete çıkamama durumlarında kullanılır. Sık kullanımında bağırsak tembelliği yapar ve bunu kullanmadıkça tuvalete çıkamamaya başlarsınız. Çok zararlı, denemeyin. Onun yerine yeşil çay ya da biberiye çayı için.
Tuvalete çıkamayanlar için; 1. Akşamdan 2 tane gün kurusu bir bardak suyun içine koyun. Sabah kayısıları aç karnına yiyin. Biraz gaz yapabilir. Bir kaç gün sonra faydasını görürsünüz. En az 2 hafta yapın bunu. 2. Aç karnına yoğurt yiyin. 3. Aç karnına meyve yiyin. 4. Eczanelerde satılan karbonattan alın. 1 su bardağına 1 çay kaşığı karbonat koyup karıştırın ve aç karnına için. Ben şu an bunu yapıyorum. Alışkanlık haline gelmesin diye bazen ara veriyorum.
Sinameki oyle pis bisey ki sakin denemeyin. Ben kabizligimin tavan yaptigi zamanlarda biraz kullandim ama cok kotu. Sadece sakin derim size sakin yapmayik kullanmayin. tadi da oyle beter bisey ki kacamak yapjp keyifle yedigim seyleri onunla bozmazdim. Yada onu icecegime o kacamagi yapmazdim yerinizde olsam