- Konu Sahibi aysuakturk
-
ben büyük bir aptallık edip neredeyse kalçamda olan saçlarımı kestirdim şuan sırtımda çok pişmanım günlerdir ağlıyorum. internette bu kürü buldum (sinemaki otu badem yağı bemiks ampul) bunu kullanıp faydasını gören var mı ? ne kadar süre kullandınız ve ne kadar uzadı ? lütfen bana yardım edin fotoğraflar da koyarsanız çok sevinirim. moralim çok çok bozuk desteğinize ve bilgilerinize ihtiyacım var bu konu hakkında
bununla ilgili bi konu vardi 10 larca sayfa yazilmi$ti
ama nerde bilmiyorum o konu
belki biri hayrina bulur senin için
ben bulamam valla $imdi onu, arama becerisi hiç yoik bende :)
ben büyük bir aptallık edip neredeyse kalçamda olan saçlarımı kestirdim şuan sırtımda çok pişmanım günlerdir ağlıyorum. internette bu kürü buldum (sinemaki otu badem yağı bemiks ampul) bunu kullanıp faydasını gören var mı ? ne kadar süre kullandınız ve ne kadar uzadı ? lütfen bana yardım edin fotoğraflar da koyarsanız çok sevinirim. moralim çok çok bozuk desteğinize ve bilgilerinize ihtiyacım var bu konu hakkında
Merhaba canım,
ben bu forumda yazan birçok förmülü son 1 yıl içinde belli zaman aralıklarıyla uyguladım. ancak hiçbir faydasını görmedim. Saç normal seyrinde uzamaya devam etti, tek etkisi saçlar daha parlak , daha canlı bir görünüme sahip oluyor hepsi bu
az sonra sinemaki kürünü uygulayacağım,methini çok duydum 1.5 ayda 10 cm uzatan kür diye geçiyor,8 hafta boyu kullanılması gerekiyor 2 hafta ara verilmesi gerekiyor,bakalım denemekten zarar gelmez herhalde :)
Ben 4kür yaptım. Hiçbir şey olmadı. Uzama yok yani(
4 kür haftada 1 defa yaptıysan 1 ay demek oluyor 1 ayda saçın hiç çıkmadımı anlamadım:26: bende 3 kere yaptım 4. cumartesi yapacagım
ben sinameki değil ama turp kürü denemiştim, hem saçlarım çok sağlıklı parlak gözküyordu hem de çok hızlı uzamıştı.
merhabalar canlar ben mart ayında kullanmaya başladım ve yaklaşım 3-4 ay gibi ddevam ettim ve gerçektende saçlarım hızla uzadı hatta kuaförüm bile baya uzamış ilk ve son hal fotosunu çekip atarım şuanda saçım tam bel izasında tabi fön çektirdiğim zaman normalinde saçım kıvırcık şimdilik kullanmayı bıraktım çünkü yazın yapılmasını önermiyorum nedeni ise bemiksin kokusu fenaaa ve saçımdan anca kokusu gitti kışın kullanmanızı tavsiye ederim bu aydan itibaren başlayınız mağlum havalarda soğumaya başladı dediğim gibi faydası çok güzel tabi düzenli kullanırsanız ben haftada bir kere yapıyordum hatta havuç kürünüde 2 haftada 1 yaptığım oldu dökülme yapıyor diye bırakmayın saç vitamine alışkınlığı olmadığndaan ve birden yüklenme yapılınca saçda kötü kırılmış yıpranmışları atacaktır eee saç yenilenmeden düzelme yapmaz dimi......umudunuzu yitirmeyin ben tekrardan başlayacağım saçım katlı olduğu için katlarında bir önce bele ulaşsın:)) umarım herkes istediği saça ulaşır......
2 aydır argan,buğday,hint,jojoba,defne,melisa,lavanta,badem yağlarını karıştırıp kullanıyorum saçlarım ipek gibi,canlı ve parlak bir görünüme kavuştu hızlı uzadı ama sinemakiyi hiç sevmedim sanki o pırıl pırıl saçlarımı bir anda kuruttu ve sertleştirdi aynı zamandada dökülme meydana geldi...sinemakiye veda ediyorum,kendi yağlarıma devam ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?