Saç Uzatma Yöntemleri sinemaki otu badem yağı ve bemiks ampul kürü kullananlar acil yardım !!!

aysuakturk

Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2013
11
0
16
Bursa
ben büyük bir aptallık edip neredeyse kalçamda olan saçlarımı kestirdim şuan sırtımda çok pişmanım günlerdir ağlıyorum. internette bu kürü buldum (sinemaki otu badem yağı bemiks ampul) bunu kullanıp faydasını gören var mı ? ne kadar süre kullandınız ve ne kadar uzadı ? lütfen bana yardım edin fotoğraflar da koyarsanız çok sevinirim. moralim çok çok bozuk desteğinize ve bilgilerinize ihtiyacım var bu konu hakkında

senin saçların şu an sırtında..ya benim saçımı görsen... böyle kısa bir saçın olsa intihar ederdin herhalde..saçla uğraşmak doğru değil kendi haline bırakacaksın..yıkayıp çıkacaksın fön ile kurutmayacaksın bile..hem sağlıklı oluyor hem uzuyor...

bununla ilgili bi konu vardi 10 larca sayfa yazilmi$ti
ama nerde bilmiyorum o konu
belki biri hayrina bulur senin için
ben bulamam valla $imdi onu, arama becerisi hiç yoik bende :)

bununla ilgili bi konu vardi 10 larca sayfa yazilmi$ti
ama nerde bilmiyorum o konu
belki biri hayrina bulur senin için
ben bulamam valla $imdi onu, arama becerisi hiç yoik bende :)

saç uzatma hakkındamı yoksa saçı ellerimizle mahvfetme hakkındamı?bence çabuk saç uzatma kürleri falan bunların hepsi boş..ne yaparsam yapayım ayda sadece 1 cm uzuyor..sadece sabır benim yapabileceğim..

Merhaba canım,

ben bu forumda yazan birçok förmülü son 1 yıl içinde belli zaman aralıklarıyla uyguladım. ancak hiçbir faydasını görmedim. Saç normal seyrinde uzamaya devam etti, tek etkisi saçlar daha parlak , daha canlı bir görünüme sahip oluyor hepsi bu

az sonra sinemaki kürünü uygulayacağım,methini çok duydum 1.5 ayda 10 cm uzatan kür diye geçiyor,8 hafta boyu kullanılması gerekiyor 2 hafta ara verilmesi gerekiyor,bakalım denemekten zarar gelmez herhalde :)

az sonra sinemaki kürünü uygulayacağım,methini çok duydum 1.5 ayda 10 cm uzatan kür diye geçiyor,8 hafta boyu kullanılması gerekiyor 2 hafta ara verilmesi gerekiyor,bakalım denemekten zarar gelmez herhalde :)

Ben 4kür yaptım. Hiçbir şey olmadı. Uzama yok yani (

4 kür haftada 1 defa yaptıysan 1 ay demek oluyor 1 ayda saçın hiç çıkmadımı anlamadım:26: bende 3 kere yaptım 4. cumartesi yapacagım

Sinameki sonrası banyodan sonra saçımın fotosunu çektiriyorum eşime.boyunda bir değişiklik göremedim valla (

bende sinemaki kurune bugun başladım. saçlarım çok uzundu, degişiklik olsun dıye katlı kestırdım iki gün ağladım. netten araştırınca bu kürü buldum. hemen uyguladım suanda sacımda değişikliği bende paylaşırım sizinle

ben sinameki değil ama turp kürü denemiştim, hem saçlarım çok sağlıklı parlak gözküyordu hem de çok hızlı uzamıştı.

ben sinameki değil ama turp kürü denemiştim, hem saçlarım çok sağlıklı parlak gözküyordu hem de çok hızlı uzamıştı.

ben de cok araştırdım sinemaki, entele falan buldum ama turp kürünü duymadım =( rica etsem yazar mısın

Saçlarımı henüz yikadim. Normalden fazla dökülme oldu 2 hafta daha deneyeceğim dökülme devam ederse maalesef bırakacağım

merhabalar canlar ben mart ayında kullanmaya başladım ve yaklaşım 3-4 ay gibi ddevam ettim ve gerçektende saçlarım hızla uzadı hatta kuaförüm bile baya uzamış saçın dedi ilk ve son hal fotosunu çekip atarım şuanda saçım tam bel izasında tabi fön çektirdiğim zaman normalinde saçım kıvırcık şimdilik kullanmayı bıraktım çünkü yazın yapılmasını önermiyorum nedeni ise bemiksin kokusu fenaaa ve saçımdan anca kokusu gitti kışın kullanmanızı tavsiye ederim bu aydan itibaren başlayınız mağlum havalarda soğumaya başladı dediğim gibi faydası çok güzel tabi düzenli kullanırsanız ben haftada bir kere yapıyordum hatta havuç kürünüde 2 haftada 1 yaptığım oldu dökülme yapıyor diye bırakmayın saç vitamine alışkınlığı olmadığndaan ve birden yüklenme yapılınca saçda kötü kırılmış yıpranmışları atacaktır eee saç yenilenmeden düzelme yapmaz dimi......umudunuzu yitirmeyin ben tekrardan başlayacağım saçım katlı olduğu için katlarında bir önce bele ulaşsın:)) umarım herkes istediği saça ulaşır......

Canım ben 2 aya yakın kullandım sınemakı badem yagı bemıks bepanten + sampuana dogum kontrol hapı olarak.Ama uzamaya cokta katkısı olmadı.Sadece saclarım suan daha canlı parlak gozukuyor.Uzama normal seyrınde ama şunuda yazayım alında olan saclar uzuyormu yenısımı cıkıyor anlayamadım çogaldılar gibi

Ben 4kür yaptım. Hiçbir şey olmadı. Uzama yok yani (

2 aydır argan,buğday,hint,jojoba,defne,melisa,lavanta,badem yağlarını karıştırıp kullanıyorum saçlarım ipek gibi,canlı ve parlak bir görünüme kavuştu hızlı uzadı ama sinemakiyi hiç sevmedim sanki o pırıl pırıl saçlarımı bir anda kuruttu ve sertleştirdi aynı zamandada dökülme meydana geldi...sinemakiye veda ediyorum,kendi yağlarıma devam ...

Ahh ahh saçlarım o kadar uzundu ki herkes hayran kalırdı fotoğraf yükleyebilirsem atarım yeni üyeyim :) neyse değişiklik olsun diye katlı kestirdim tabi boyundan da gitti bunalımdan çıkamadım bi haftadır sonuc olarak ilk kürümü yaptım Ben karışımıma cam terebendi ve zeytin yağı da ekledim. Haftada bir de entele losyonu kullanmak istiyorum ama zararı olur mu acaba ?

sonunda yükleyebıldım :44:

birinci maşalı halim ikinci düz ve üçüncü katliam sonrası küre devamm ...

keşke birinci kürü bitirseydin canım ama sağlık olsun. inşallah hepimiz istediğimiz saçlara kavuşuruz... (yeniden )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…