Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ben sinema tv okucam
set arkasında kameraman ışık falan ne kadar maaş alıyo bilgisi olan varmı?
yönetmen falan xD bilen brisi yazsa süper olucak gerçekten =))
canım bu işten işe değişir.. yani her filmde aynı parayı kazanamazsın..senn yapmn gerekn iyi bir şekilde ünv den ezun olmak..gerisi gelir merk etme..iletişim fak şu yanı iyi..ortak dersler var ve sen bütn iltşm fak blümleri hakkında az çok blgiye sahip olabliyosun..bi şkilde iş bulursun yani..bn de gazetecilik okuyorum..baktığım zaman elimde bir sürü artı bulunuyor ...
Para kazanmak için bu işi yapacaksan hiç bulaşma derim ben.. Çünkü mezun olduğun zaman öyle ahım şahım bir para vermeyecekler sana ve tabir-i caizse süründürecekler.. Bu işi sevmeden yapmak imkansız.. Gecen gündüzüne karışacak çünkü.. Benden sana abla tavsiyesi..
Meslek lisesinde mi okuyorsun canım? Onu bilemiyorum bununla alakalı iletişim liseleri vardı eskiden şimdi var mı bilmiyorum.. Ama düz lise okumak daha faydalı olacaktır senin için.. Sözel bölüm seçmen gerekiyor..
Ayrıca yukarıdaki mesajım sana değildi canım, topiği açan arkadaşımaydı..
Ben daha liseye bu sene gidicem sbs ye girmiştim. meslek lisesine gidiceğim. radyo-tv okumak istiyorum kadıköyde oturuyoruz bu alan olan bir lise söyleyebilirmisiniz yakınlarda?
pek çalışkan değilim açıkcası herkes meslek lisesine git diyor