Sinem Kobal

KatnissEverden

Alaycı Kuş
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2008
3.524
1.118
698
39
Kocaeli

İSTEK vakfı Özel Acıbadem Lisesini 2001 yılında bitirdi. Başarılı bir öğrenci olan Sinem Kobal, ortaokulda öğrenci iken, okul basketbol takımıyla İstanbul birinciliği, üç yıl önce voleybol takımıyla ikincilik ve step birinciliği kazandı
Yıldız Alper bale okulunda sekiz yıl bale yaptı. Şimdi ise latin dansı ve Aikido sporu yapıyor.

Kerem adında Efes’te oynayan bir erkek kardeşi var.

Sinem Kobal Beykent Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Sahne ve Gösteri Sanatları bölümünü bitirdi.Akatlar Kültür Merkezi Jetix Çocuk Ödülleri ödül töreninde Selena En Sevilen Yerli Televizyon Dizisi seçildi. Sinem Kobal En Sevilen Türk kadın oyuncu seçildi. Bir dönem Uygur tiyatrosunda görev aldı, tiyatro oyunlarında oynadı. Dormen tiyatrosunda oynadı. Birçok dizide, filmde ve reklamda oynamıştır.Halen ATV’de yayınlanmakta olan Selena adlı bir dizide Selena karakterini oynamaktadır.

Oynadığı diziler:
Dadı (Dilara)
Lise defteri (İnci)
Nefes Nefese
Hürrem Sultan (Ayşe)
Selena (Selena)

Filmleri:
Okul (Şebnem) (2004)
Dünyayı Kurtaran Adam’ın Oğlu (Biance) (2006)

sinem kobal;
uzaktan akrabam, babanım halasını torunu.
siz belki sadece tvde görmüş olduğunuz için itici geliyodur ama.
bende çok nadir görmekle birlikte hiç ukalalığı olmaya alçak gönüllü sevimli bir kızdır.

gerçek hayatta nasıl biridir bilemeyiz..ama tv de itici görünüyo..yoksa kimsenin gerçekte nasıl biri oldğunu bilemeyiz tanımadan yani...

rollerinde bazen yapmacık geliyor bana hareketleri konuşmaları, gerçekçiliği yansıtamıyor gibi, acemi gibi yani; ne bilim işte öle bişey

Geçenlerde Romantik Komedi diye bir film vardı ekranlarda ordada oynamış. Bana çok itici geliyor soğuk bir kız. Rol de yapamıyor ben oyunculuk konusunda başarısız buluyorum.

Nedense yıldızım hiç barışmadı bu kızla.. Rollerinin inandırıcılığı hiç yok gibime geliyor.. Onun yer aldığı projeleri seyredemiyorum bu yüzden..

Bende buraya geldiğimde onun hayranları olacak ben ne yazacam şimdi diyordum.Valla bende sevemedim bir türlü bu kızı.Oyunculuğuda iyi değil.Tabi bu benceeee.Herkese saygım var

bide bu kız 23 yaşında mı yaa ben orta 1 deydim bu kız dadı da oynuyordu 2001 de
şimdi 23 yaşındayım diyorda pardon ama dadıda 16 yaşında olduğunu kendisi söylemişti ben o dönem çok sevip takip ediyordum şimdi 26 yaşında olması lazım bu yaşını küçültenlerden de nefret ediyorum

Ben de çok çok itici buluyorum.

Oyunculuk kabiliyeti sıfır.

Çok yeteneksiz.

Nasıl böyle bir insanı baş rolde oynatabilirler aklım almıyor.

Güzellik desen o da yok.

Son düzenleme:
çok bön bakıyor , oyunculuk desem sıfır anca onu selana gibi diziler paklar
bunca kişi sevmiyor ama medyada adından övgüyle bahsetmeleri de gerçekten ilginç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…