K kurutmamakinesi Yeni Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 7 Temmuz 2023 2 0 29 8 Temmuz 2023 Konu Sahibi kurutmamakinesi #1 Sinek ısırıkları çok kaşınıyor ve izi kalıyor ailecek perişan olduk var mı bildiğiniz gerçekten işe yarayan birşey
Sinek ısırıkları çok kaşınıyor ve izi kalıyor ailecek perişan olduk var mı bildiğiniz gerçekten işe yarayan birşey
Waww Aktif Üye Kayıtlı Üye 13 Mart 2023 2.406 975 25 8 Temmuz 2023 Konu Sahibi kurutmamakinesi #2 kurutmamakinesi .!.: Sinek ısırıkları çok kaşınıyor ve izi kalıyor ailecek perişan olduk var mı bildiğiniz gerçekten işe yarayan birşey Genişletmek için tıkla... nerede yasiyosunuz ben aydinda yasiyorum ve burda da asiri sinek var
kurutmamakinesi .!.: Sinek ısırıkları çok kaşınıyor ve izi kalıyor ailecek perişan olduk var mı bildiğiniz gerçekten işe yarayan birşey Genişletmek için tıkla... nerede yasiyosunuz ben aydinda yasiyorum ve burda da asiri sinek var
the last chat bender tᖾᥱ ᥴɩtɩᥱ⳽ ᥲɾᥱ ᥴɾoωᑯᥱᑯ ᥲᥒᑯ tᖾᥱ ρᥱoρꙆᥱ ᥲɾᥱ ᥲꙆoᥒᥱ Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 16 Şubat 2020 414 529 9 Temmuz 2023 Konu Sahibi kurutmamakinesi #3 Vücudunuza nane yağı yada lavanta yağı gibi kokulu yağlar sürün kokulu şeyleri sevmediklerunden kaçarlar
Vücudunuza nane yağı yada lavanta yağı gibi kokulu yağlar sürün kokulu şeyleri sevmediklerunden kaçarlar
snsnmdvl Aktif Üye Kayıtlı Üye 2 Eylül 2022 665 632 29 9 Temmuz 2023 Konu Sahibi kurutmamakinesi #4 Eskiden tütsü gibi bişey vardı cam önlerinde yakılırdı sinek ilacı olarak satılırdı. Bende o tarz birşey arıyorum. Bilen varsa yazabilir mi?
Eskiden tütsü gibi bişey vardı cam önlerinde yakılırdı sinek ilacı olarak satılırdı. Bende o tarz birşey arıyorum. Bilen varsa yazabilir mi?
K kurutmamakinesi Yeni Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 7 Temmuz 2023 2 0 29 9 Temmuz 2023 Konu Sahibi kurutmamakinesi #5 the last chat bender .!.: Vücudunuza nane yağı yada lavanta yağı gibi kokulu yağlar sürün kokulu şeyleri sevmediklerunden kaçarlar Genişletmek için tıkla... Öyle basit şeylerden kaçsalar kökünü kuruturduk 100% bir çözüm arıyorum bir kere bile ısırmayacak
the last chat bender .!.: Vücudunuza nane yağı yada lavanta yağı gibi kokulu yağlar sürün kokulu şeyleri sevmediklerunden kaçarlar Genişletmek için tıkla... Öyle basit şeylerden kaçsalar kökünü kuruturduk 100% bir çözüm arıyorum bir kere bile ısırmayacak
the last chat bender tᖾᥱ ᥴɩtɩᥱ⳽ ᥲɾᥱ ᥴɾoωᑯᥱᑯ ᥲᥒᑯ tᖾᥱ ρᥱoρꙆᥱ ᥲɾᥱ ᥲꙆoᥒᥱ Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 16 Şubat 2020 414 529 11 Temmuz 2023 Konu Sahibi kurutmamakinesi #6 kurutmamakinesi .!.: Öyle basit şeylerden kaçsalar kökünü kuruturduk 100% bir çözüm arıyorum bir kere bile ısırmayacak Genişletmek için tıkla... Denediniz mi
kurutmamakinesi .!.: Öyle basit şeylerden kaçsalar kökünü kuruturduk 100% bir çözüm arıyorum bir kere bile ısırmayacak Genişletmek için tıkla... Denediniz mi
B balbocegi34 Popüler Üye Kayıtlı Üye 19 Şubat 2020 5.338 2.900 40 11 Temmuz 2023 Konu Sahibi kurutmamakinesi #7 Geçen sene bizim evede dadandılar,şimdi sineklik yaptırdım bir tek balkon açık .yatak odasını falan kapalı tuıtuyorum.yastıkla duvarda sinek avlıyorduk ya ilaçlada ölmüyorlardı
Geçen sene bizim evede dadandılar,şimdi sineklik yaptırdım bir tek balkon açık .yatak odasını falan kapalı tuıtuyorum.yastıkla duvarda sinek avlıyorduk ya ilaçlada ölmüyorlardı