Sinegi gec ben tum bocekler tarafindan isirildim su an gozumun uzeri kocaman sis ne isirdi bilemiyorum ayrica dizimi oyle bi isirmiski 1ay irin gibi irenc bisey geldi icinden doktora filan gittim
Sinegi gec ben tum bocekler tarafindan isirildim su an gozumun uzeri kocaman sis ne isirdi bilemiyorum ayrica dizimi oyle bi isirmiski 1ay irin gibi irenc bisey geldi icinden doktora filan gittim
Ben de çiftlikte, temmuzda, sabah bir kalktım, görmüyorum. Gözüm balon olmuş. Teyzem baktı, bana da gösterdi, manyak ruh hastası örümcek göz kapağımı ısırmış 2-3 haftada iyileşti.
Konu sahibi ben de ısırılıyorum hala. Son debelenmeleri herhalde. Ölmeden yumurta yapalım gayesi olabilir.
benii yemiyolar, ama bız bız bız sürekli kulağıma gelip sinirimi bozuyolar
bizimkiler farklı bi cins sanırım
sonra da gidip taze kan diye oğlucumu yiyolar pislikler
Ben de aynı durumdayım. Evde kimseye gitmeyen sinek, böcek bana gelir. Şu vücuda sıkılan spreylerden kullanıyorum zararları var biliyorum ama başka türlü engelleyemiyorum. Hatta bugün daha sinek öldürücü sprey aldım. Yaz bitsede ağaçlık bölgeler var ev çevresinde çok geliyor bana. Hatta bir gün inat ettim camı ve kapıyı kapattım ama o sivri öteki odalardan, pencerelerden uzun uzun yolları aştı yine bana geldi. Bazen uykumdan uyanıp öyle bir öfkeyle öldürüyorum ki anlatamam. Gerçekten çok sinir bozucu.