-Piraye Guru Kayıtlı Üye 13 Ocak 2015 19.381 12.405 10 Ağustos 2015 Konu Sahibi -Piraye #21 _Ruzgargulu_ .!.: Bir de şu yapışkanlı bantlar var ya ben de sanki etkili olacakmış gibi ondan astım evin ortasına. 3-5 sinek konmuş geçerken saçıma takıldı o da Genişletmek için tıkla... benim sprey almam lazım kendim için istemiyorum
_Ruzgargulu_ .!.: Bir de şu yapışkanlı bantlar var ya ben de sanki etkili olacakmış gibi ondan astım evin ortasına. 3-5 sinek konmuş geçerken saçıma takıldı o da Genişletmek için tıkla... benim sprey almam lazım kendim için istemiyorum
-Piraye Guru Kayıtlı Üye 13 Ocak 2015 19.381 12.405 10 Ağustos 2015 Konu Sahibi -Piraye #22 darkmore .!.: Tene skilanlarin zararsizlari var eczanelerde satiliyor sadece bitkiden yapilma onlardan alabilirsiniz kucuk cocuklara bile uygulanabiliyor Genişletmek için tıkla... baya etkili bişey olması lazım
darkmore .!.: Tene skilanlarin zararsizlari var eczanelerde satiliyor sadece bitkiden yapilma onlardan alabilirsiniz kucuk cocuklara bile uygulanabiliyor Genişletmek için tıkla... baya etkili bişey olması lazım
-Piraye Guru Kayıtlı Üye 13 Ocak 2015 19.381 12.405 10 Ağustos 2015 Konu Sahibi -Piraye #23 _Ruzgargulu_ .!.: Ben fişe taktığım halde yemiş beni.. 0 rh kan grubunu daha lezzetli buluyorlarmış. Valla ben de çözüm bulamadım Genişletmek için tıkla... of ya ne iyi gelir ki acaba başka
_Ruzgargulu_ .!.: Ben fişe taktığım halde yemiş beni.. 0 rh kan grubunu daha lezzetli buluyorlarmış. Valla ben de çözüm bulamadım Genişletmek için tıkla... of ya ne iyi gelir ki acaba başka
-Piraye Guru Kayıtlı Üye 13 Ocak 2015 19.381 12.405 10 Ağustos 2015 Konu Sahibi -Piraye #24 ElmaTarcin .!.: Camlara kapılara sineklik taksanız sadece sivrisineklerden değil her türlü haşereden kurtulursunuz, hem de sağlıklı bir yolla. Genişletmek için tıkla... yok canım ben kullanmayacam öyle bi imkanda yok
ElmaTarcin .!.: Camlara kapılara sineklik taksanız sadece sivrisineklerden değil her türlü haşereden kurtulursunuz, hem de sağlıklı bir yolla. Genişletmek için tıkla... yok canım ben kullanmayacam öyle bi imkanda yok
darkmore Her dedigi cikan Nostradamus-more Pro Üye 28 Kasım 2010 41.657 137.972 10 Ağustos 2015 Konu Sahibi -Piraye #25 -Piraye .!.: baya etkili bişey olması lazım Genişletmek için tıkla... Valla benimkisi cok etkili Foto paylasmak yasak mi bilmiyorum yoksa atayim hemen
-Piraye .!.: baya etkili bişey olması lazım Genişletmek için tıkla... Valla benimkisi cok etkili Foto paylasmak yasak mi bilmiyorum yoksa atayim hemen
-Piraye Guru Kayıtlı Üye 13 Ocak 2015 19.381 12.405 10 Ağustos 2015 Konu Sahibi -Piraye #26 darkmore .!.: Valla benimkisi cok etkili Foto paylasmak yasak mi bilmiyorum yoksa atayim hemen Genişletmek için tıkla... çok iyi olur valla yasaksa özelden atabilirsen çok sevinirim
darkmore .!.: Valla benimkisi cok etkili Foto paylasmak yasak mi bilmiyorum yoksa atayim hemen Genişletmek için tıkla... çok iyi olur valla yasaksa özelden atabilirsen çok sevinirim
darkmore Her dedigi cikan Nostradamus-more Pro Üye 28 Kasım 2010 41.657 137.972 10 Ağustos 2015 Konu Sahibi -Piraye #27 -Piraye .!.: çok iyi olur valla yasaksa özelden atabilirsen çok sevinirim Genişletmek için tıkla... Atmaya calistim canim gelmistir umarim
-Piraye .!.: çok iyi olur valla yasaksa özelden atabilirsen çok sevinirim Genişletmek için tıkla... Atmaya calistim canim gelmistir umarim
-Piraye Guru Kayıtlı Üye 13 Ocak 2015 19.381 12.405 10 Ağustos 2015 Konu Sahibi -Piraye #28 darkmore .!.: Atmaya calistim canim gelmistir umarim Genişletmek için tıkla... geldi canım