Gelinlik Modelleri sındy bebek evlendi...sarışın çıtırın gelinliği...aşkımızın dügün günü buyrun!......

bir ömür boyu mutluluklar..
teşekkür ederim :1hug:
cok hos olmussun mutluluklar
çok sagola.s.
gelinlik sanki büyük durmus gibi özellikle göğüs kısmı
mutluluklar
ohaoldumsmile allahalla :bbo:
Canım bir ömür mutluluklar dilerim, çok güzel olmuşsun. opuyorumnanaktan

teşekkürler kıslar o sizin güselliğiniz

üst kısım bol duruyor çünkü
bu tarz kalp modeller yüksek yapılmaya çalışılınca olmuyor,o havayı vermiyor,aksine gelinlikten alıp götürüyor
her gelin gibi hoşsun cnm

üst kısım bol duruyor çünkü
bu tarz kalp modeller yüksek yapılmaya çalışılınca olmuyor,o havayı vermiyor,aksine gelinlikten alıp götürüyor
her gelin gibi hoşsun cnm

ben hiç bolluk hissetmedim ama:sm_confused::bbo: gayet rahattım..
teşekkürler canım

cnm zaten rahat olursun
yüksek model zaten sana bir rahatsızlığı olmaz
görüntüde belli olur
mutluluklar diliyorumm

cnm zaten rahat olursun
yüksek model zaten sana bir rahatsızlığı olmaz
görüntüde belli olur
mutluluklar diliyorumm

rahat derken üzerime oturmasaydı ben rahat edemezdim pipirikliyim zaten ..onu demek istedim kaydirigubbakcemile3tatlım sagol

anadolu yakasındayım maltepede canım:) 2 gundur gördüklerimi tanıyorum sende tanıdıksan düşer bayılırım artık

tebrikler, allah mutlu etsin. gelinliğiniz pek güzel olmamış. göğüs kısmı çok boş kalmış, ayrıca kendi tercihiniz mi bilmiyorum ama kalın askılı gelinlik ilk defa görüyorum. ip askılı gördüm kolsuz gördüm ama böylesini görmemiştim. üst kısım atlet giymiş gibi duruyor. çok narin bir fiziğiniz var, çok daha güzel bir gelinlik giyebilirdiniz.

mecburiyetten tatlım mecburi napalımşutarafagitti
bana kalsa ben straplez giyerdim...ama çevre şartlarım onu gösteriyordu...
normalde yarım kollu istedi aşkım..ama ben allem kallem askıya ikna ettim...ondann şekerim....ama herkes begendi....çok mutlu gecti herşeyim...sorunsuzdu...hihoyyythihoyyyt:sm_cool:

kapatıyorum kıslar konuyu..bu kadar yeter...merak edenlere gösterdim sözümde durdum oki :)

topiğin başlığına bakınca noluyo ya hangi sosyete hangi topmodel evlendi falan dedim ohaoldumsmile.. düğün resimlerini görünc normalüstü bişeyle karşılaştım dersem yalan olur .. hoş güzel biir gelin..aşık bir çift .. :asigim: bu kadarı yeterli zaten abartıya gerek yok bence.. Bir ömür mutluluk dilerim :asigim:

abartıgım bişey yokki ne alaka anlamadım...:sm_confused::sm_confused:

yorum için teşekkürler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…