Gelinlik Modelleri sındy bebek evlendi...sarışın çıtırın gelinliği...aşkımızın dügün günü buyrun!......

Yani abartılacak bir durum yok,maşallah her gelin gibi güzelsiniz...
Her düğün gibi güzel bir düğün..
Mutluluklar...

ayy sana da çok teşekkürler hayatım bize superin fotolarını bu kadar güzel görmemizi sağladığın için emeğin eiçin teşekkürler lindadrkcım

ayy sana da çok teşekkürler hayatım bize superin fotolarını bu kadar güzel görmemizi sağladığın için emeğin eiçin teşekkürler lindadrkcım

kaydirigubbakcemile3Zorla kendini araya sokar gibi oldum ama azcıcık şımarıyımmmm kaydirigubbakcemile3
Ne demek arkadaşım herzamannn zevkle seve seveee:lepi:

yerimseniben ayy bu arada super yuvasını kurdu bakalım biz neler yapıcaz onun bu hallerini gördükçe içimi heyecan kaplıyor yaa

ananmmm işte güsel gelin.. ne kadan sade ve bi o kadan güsel... mikemmel yaww mikemmel..... Allah bi ömür mutlu etsin.... ARtık bnmde günüm gelsin yaff :))

ayyy çok tatlı olmuşsun mutluluklar dileriiiiimm.. bende atlarım inş. kazasız belasız az kaldı benimde

ayy maşallahhh peri kızı gibi olmuşsun opuyorumnanaktan
mutluluklar dilerim şekercim opuyorumnanaktan en kötü gününüz böyle olsun a.s.

cnm benim allah mutlu etsin çok güzel gözüküyorsun
çok teşekkür ederim canım benim sagol..
ayy maşallahhh peri kızı gibi olmuşsun opuyorumnanaktan
mutluluklar dilerim şekercim opuyorumnanaktan en kötü gününüz böyle olsun a.s.

şekerim o bakan gözlerinin güselliği sagol...senide görürüz inş...böle..:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…