sincanda oturanlar

yapraq

Guru
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2014
434
871
303
34
Hanımlar ben Vanda vanda yaşıyorum,kızımın alerjisi için ankaraya geldik. Bebeğim minik olduğu için pek dışarı çıkamıyorum. Uçağımızın olduğu gün hazır dışarı çıkmışken daha önce gittiğim kesimini de beğendiğim kuaföre gittim. O kişi ayrılmış bi başkası kesti ama pişman oldum. Saçıma yeni bi şekil verdirecektim bob tarzı diyorlarya öyle. Ama kestiği saç ne o oldu ne başka bişey. Ankarada sürekli gittiğim kuaförde dükkanı kapatmış. Şimdi sincanda kayınvalidemlerdeyiz. Burda kuaföre gidip düzlttirmek istiyorum ama burda bildiğim hiçbir yer yok. Özellikle kesimi güzel olan güvenilecek bir yer arıyorum. Nolur bana tavsiye verin dışarı çıkmaya utanıyorum. Sincan civarı yerlerde olabilir.

merkezde tutku güzellik salonu var. oraya gidebilirsin.

plevnedeysen Çağlayanin orda tuana var o da çok iyi

Kayınvalidemler istasyon mahallesinde oturuyor. Mecburen eşim götürecek kuaföre. Kızımıda kayınvalidemlere bırakamıyorum yabancıladı kucaklarına gidince ağlıyo o da benle gelecek mecburen bi sıkıntı olmaz inşallah kuaförde.

Saç kesimi konusunda iyi mi bu kuaförler? Tek çalışanı mı var kime kestireyim? Çok sağolun yazdığınız için.

Acımam paraya bu saatten sonra da ne kadar pahalı yanımda ona göre para bulundurayım

Plevne mahallesinde star kuaför salih abi var.ben yıllardır orda kestiririm.şimdi şehir dışındayım.yine her gittiğimde ona kestiririm

Aaay ya hatunlar çok taktım ben bu saça. Hiç bi zamanda beğendiğim kuaförü eski yerinde bulamadım malesef ya işten ayrıldı ya dükkanı taşıdı ya dükkanı kapattı Allah'ım ne şans. Zaten senede bi defa kesim yaptırırım ona da iyi,elinin ayarı olan bi kuaför istiyorum çok mu şey istiyorum arkadaş. Kızlar sıkmayım sizi de kesin iyi mi bu kuaförler kısa kesim konusunda ustalarmıdır? Yoksa paraya kıyıp şu parisli cemile mi gitsem?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…