• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinbaşı ve Gelin Tacı sincan başkent kuaför hakkında yorumlarınız?

flamekiss

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2009
1.301
33
158
37
kızlar çok acil bu kuaförün nasıl olduğu hakkında bilgiye ihtiyacım var..
düğünüm cumartesi günü ankarada, ben izmirdeyim ve ordan randevu aldık ama gidip görmedim hiç, giden gören orada saç yaptıran var mı? gelin başı için uygun mu, porselen makyaj yapıyolar mı? lütfen yardım, yorumlarınızı bekiloyurm :uhm:

kimse yorum yapmamış, ben gittim:) çok büyük tereddütle gittim hem de ama süper iş çıkardılar.
ekip olarak da çok iyiler. herkes güleryüzlü, hiç yabancılık çekmedim. emrah bey tam bir profesyonel, saçımla ilgili en ufal bir endişem bile yok şu anda, çünkü onun yaptığından daha iyi bir saç asla yaptıramazdım, kına saçım da düğündeki topuzum da harikaydı, porselen makyajları da harika, zaten kryolan kullanıyorlar ve ağlamama rağmen en ufak bir bozulma olmadı, bunun dışında kendi yaptıkları normal makyaj da çok güzel, gitmek isteyen olursa kesinlikle tavsiye ederim:)

az önce tlf ettim, tlfda söylenmez böyle şeyler.. yok kirpik takılacak mı, yok makyaj porselen olacak mı olmayacak mı.. vs vs .. sordu durdu... diğer sorduğum yerler direk porselen makyajla şu kadar diyorlardı... neyse işte siz yuvarlak bişe söyleyebilirsiniz herhalde dedim... türban 40 tl dedi, hmm makyajsız 40a yapıosunuz yani dedim hayır gelinbaşı 500 TL dedi.. :53::53: sincanda, kuaförde.. ilginç...

Son düzenleme:
Back