• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sinbo'nun ürünleri nasıl ?

isolde

sadece kızım....
Kayıtlı Üye
3 Mart 2009
11.815
11
206
Diğer
kızlar ya kullanan varmı tavsiye edermsniz nasıl sinbonun ürünleri?
katı meyve sıkacagını gördüm geçenlerde görünüş olarak çok hoş duruo ama kullanımı nasıl bilmiorum..
sinbo ürünleri kullanan arkadaşlar bi yardımcı olurmusunuz?

Arkadaşım, ben de var sinbonun katı meyve sıkacağı.Gerçekten çok memnunum.Annem de aynı ürünün Philips markası var, ben alırken sen de bundan al demişti, ama fiyatı neredeyse 3 katıydı, neyse kıyamadım ben paraya sinbo aldım.ıyi ki de kıyamamışım :)Çok daha ucuza aynı işi yapıyor.Gerçekten çok güzel bir ürün tavsiye ederim.

canım bende de sinbonun blendır setiyle kettle var blendırdan çok memnunum ama ısıtıcı bozuldu bir defa tamire gitti ama şimdi tık yok çalışıyor

Kettle ve tost makinesini kulanıyorum, tipine ve fiyatına rağmen kendisinden umulmadık performans gösteriyor, göz yaşartıcı :)

bende yumurta pişirici alacağım ucuz birşey üşünüyorum sinbo da varmıs sanırım

bende yumurta pişirici alacağım ucuz birşey üşünüyorum sinbo da varmıs sanırım

Bende çay makinasını almıstım eskiden, memnun kalmadım,su kacırmaya basladı b sure sonra, kayınvalidemde de ekmek makinası var, içindeki bi parcayı baya bi degistirmiş.

canım ben severim sinbo ürünlerini..

en son kayınvalidem tost makinesi hediye etti çok memnun kaldım..

ama katı meyve sıkıacağı nasıl olur bilemiyorum

bende sinbonun sac sekilledirme setini kullanıyorum kac senedir alırken tereddüt etmiştim ama iyiki almısım gecenlerdede sac düzlestiricisini aldım ondanda memnunum

bende sinbonun o kadar alma demelerine rağmen fritözünü aldım küçük bize yeter die ama almasaydım keske kuzenimde aldıgında içindeki siyah tabaka boya gibi atmıs sıyrılmıs bizdede 2 defa kullandım 3. yaptıgımda garip demir gibi bi tat geldi yagdan olması imkansız değiştiririm cunku hep daha yeni aldım ama kullanmıyorum garanti var ama suraya götürün buraya götürün

bende ütüsü, blender ve robotu var. ütüyü pek kullanmıyorum ama bi zararını görmedim. robotu sürekli kullanıyorum memnunum. annemde ekmek makinesi var ki süper bi şey. sürekli kullanıyor bozulmadı. babaocağına döndüm mü şerefime her allahın günü ekmek yaptırırım. dereotlu kepekli salçalı of ofcokacimcoook dönüşte bavuluma da koyar getiririm. ekmek makinesi alacaklar hiç düşünmesin

ben sadece ütüsünden memnunum
robotunu aldım sadece 2 kez kullandım sonra çöpe attım
ondan sonra sinbo almaya cesaret edemedim
etrafımdada ekmek pişirme makinesini alıp da 2. kullanımda çöpe atanları da gördüğüm için
ama bir ark ımda katı meyve sıkacağı almış gayet memnun
sinbo biraz şns işi galiba ama değmez diye düşünüyorum

bende yumurta pişirme makinası ve sıvı el sabunluğu var. bi de mikseri ve baskülünü gördüm onları da almayı düşünüyorum.

Back