SİNBO Çok programlı pişirici

kedibadem

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2011
317
38
118
Şanlıurfa
Sinbo çok programlı pişirici aldım. İçinden tarifler çıktı ama kullanıp tecrübelerini ve püf noktalarını paylaşabilecek olan varsa çok iyi olur.

O nasıl bir şey ? Düdüklü gibi mi ? Siz de beni bi aydınlatıverseniz aydınlana aydınlana gitsek :D

bende aldım sco elektrikli düdüklü tenceresini 2 kere yemek yaptım çok memnun kaldım 3. de hata verdi şimdi serviste gitmesi de olay oldu bilmiyorum bir daha simbo almam sanırım...aynen yazdığı gibi kullan tarifleri bir püf noktası yok sistemi basit bozulmazsa pişman olmassın.

bende aldım sco elektrikli düdüklü tenceresini 2 kere yemek yaptım çok memnun kaldım 3. de hata verdi şimdi serviste gitmesi de olay oldu bilmiyorum bir daha simbo almam sanırım...aynen yazdığı gibi kullan tarifleri bir püf noktası yok sistemi basit bozulmazsa pişman olmassın.
normal düdüklüden farkı ne elek. olmasının?

hayır pilav et sebze ve çorba yapması fonksiyonları mevcut buharda pişirme kızartma gibi
çorba falan yani gerçekten gereksiz geldi bana yer kaplar gibi sadece. benim bildiğim çorba tencerede gayet de kolay olur. buharda pişirmek artısı olabilir ama yine de para vereceğimi sanmıyorum. yeni evliyken böyle bir sürü küçük ev aleti aldım da sonra pişman oldum şimdi verecek yer arıyorum. birisi de katı meyve sıkacağı ve fritöz.

çorba falan yani gerçekten gereksiz geldi bana yer kaplar gibi sadece. benim bildiğim çorba tencerede gayet de kolay olur. buharda pişirmek artısı olabilir ama yine de para vereceğimi sanmıyorum. yeni evliyken böyle bir sürü küçük ev aleti aldım da sonra pişman oldum şimdi verecek yer arıyorum. birisi de katı meyve sıkacağı ve fritöz.
tatlım olay çorba değildi zaten ben düdüklü tencereden korkuyorum diye aldım alırkende fonksiyonel olsun diye böyle bir şey aldım evet yer kaplıyor kesinlikle çünkü daha bi salaklık edip 10 lt lik aldım iki kişiyiz gelenimiz gidenimizde yok oysaki..ama yok bu korkunun üstüne gidip birde klipsli düdüklü alıcam zaten..bu aldığımın avantajı şuydu hani kendi kendine kapanıyor zaman ayarı var sıcak tutma fonksiyonu var evden çıkarken bas et tuşuna akşam geldiğinde etli yemeğin hazır ve süresi kısa 9 dk da sebze yemeklerini pişiriyor 13 dk da çorba 15 dk da pilav 25 dk da et tamam...biraz pratikçiyim ben bu özelliklerine kandım ama dediğim gibi hemen bozuldu

Ben çorba için almadım.Yağsız kızartma, yoğurt, kek,pilav,güveç vs de yapılıyor. Benimki 4 lt'lik.Normal tencere kadar boyutu.Çok pahalı bişey değil.Ama tarif lazım işte

Bana da tam bu dediğiniz gibi bir şey lazım. Buharlı pişirme vs. çok ihtiyacım var araştıracağım şimdi.

Ben çorba için almadım.Yağsız kızartma, yoğurt, kek,pilav,güveç vs de yapılıyor. Benimki 4 lt'lik.Normal tencere kadar boyutu.Çok pahalı bişey değil.Ama tarif lazım işte
Ya rica etsem kizartma nasil yapiliyo anlatir misinn,, ben yagi koyup kizart.aya basip kizmasini bekledim ama berbat oldu patatesler. Diger herseyi cok güzel yapti, corba pilav vs...

Biz de bugün aldık SCO 5037. İç pilav yaptık. Şahane oldu. Sonra tavuk sote yaptık o da iyiydi. İnşallah bozulmaz bizimki de. Valla çok sevdim onu. Daha az uğraştırıyor beni. Hele misafir zamanı çok iyi olacak.

Ben de tatlı tarifi bakıyorum. Tarif kitabında sadece sütlaç var. Biz hiç sevmiyoruz sütlacı. Kek deneyeceğim bir ara. Ama değişik tatlı tarifi bilen varsa çok yardımcı olur gerçekten. :kk77:

Merhaba arkadaşlar,
aranıza yeni katıldım. ben de bu makineyle kızartma nasıl yapılır öğrenmek istiyorum. bilen varsa paylaşabilir mi?

Back
X