• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El sinbo bebek telsizi

Canım alabilirim artık bende ürün sattım sana eft yaptırcam sakın kimseye satma ne olurrrr

Canım müşterine mani olmayayım o zaman kuusura bakma .satabilirsin o zaman.
Dedigim gibi benim ev 80 metre kare küçük bebegin ayrı odasıda yok bana evde lazım degil sokakta lazımdı
bilgilendirdigin için gercekten çok teşekkür ederim senin gibi insanlar gercekten çok az

bence kaçırımıycak fıyat kimse kaçırmasın derimm...:16:

klavuzda öyle belirtilmiş dış alan kullanımı için.. evin hakikaten küçük ben kocaman ewde kullandım.. çok faydasını gördüm.. inşallah istediğin özellikte bulursun, sağlıkla büyüt bebeğini :29:

banka havale yada ptt havale tercihimdir ama kapıda ödeme için ek yapıyorum isteyen olur ise doğrusu şudur:

ürüne gönderim ücreti 5 tl gibi bir tutar ekleniyor yani 30+5 tl oluyor. 35+kargo ödüyorsunuz. 5 tl ptt de kalıyor 30 tl satıcının ürün fiyatı oluyor.. bu durumda kapıda ödeme tutarını satıcı değil alıcı kargo ile beraber ödüyor

Son düzenleme:
canım ben de bebeğin odasını ayırmayı düşünüyorum,alabilirim, sen memnun kaldın mı?

ewet canım çok memnun kaldım ama ev şimdi çok küçük odasını ayıramam ayırsam bile dipdibe zaten heryerden duyuyorum.. kızımı 6 aylıkken ayırmıştım sobalı eve geçince doğuda iken 12 aya kadar kullandım. sonra kaldırdım koydum kutusuna.

saflığımda bir numarayım üstüme yok.. "yalnız bize acil lazım" deniyor kargolamak için eşime weriyorum son dk " kayınavlidem alacakmış ....hanım kusura bakmayı" deniyor.. 5 dk sonra armış olsa kargo yolda!ne arıza insanlar war ya.. bundan sonra önce ödemeyi alıp garantilicem :47:

Son düzenleme:
Back