• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lise Yorum ve Soruları Sınavsız yerleştirme

hira_nur

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2007
237
0
96
İstanbul
Arkadaşlar meslek lisesi mezunlarının hakkı olan sınavsız yerleştirmeyle ilgili bilgisi olan varmı?

Bölümümüzle alakalı bir yükseköğretim okuluna kayıt yaptırabiliyoruz sanırım,
yaptıran varmı yada bilgisi olanlar paylaşırsa memnun olurum...

bende takipteyiim bukonuyu
kızımda bu yıl meslek lisesi 2. sınıf olabilir
bölüm seçmeleri var
belkide düz lise
daha vaktimiz var
iyice bi araştırma zamanı simdi :-)

Ben eski mezun olduğum için işim biraz zor, malum en yeni mezunlardan başlıyorlar...
Amam şartlar hakkında hiçbir fikrim yok hatta benim böyle bir hakkım varmı onuda bilmiyorum...
Bir bilen çıksada yardım etse :uhm:

sınavsız geçiş içinde öss gibi form dolduruyorsun ama zamanı geçti galiba..ve evet yeni mezunlardan başlıyorlar yerleştirmeye..

Arkadaşlar meslek lisesi mezunlarının hakkı olan sınavsız yerleştirmeyle ilgili bilgisi olan varmı?

Bölümümüzle alakalı bir yükseköğretim okuluna kayıt yaptırabiliyoruz sanırım,
yaptıran varmı yada bilgisi olanlar paylaşırsa memnun olurum...

hangi bölümden mezun meslek lisesinden:uhm:

Aslında örgün öğretim olursa hiç fena olmaz benim için ama açıköğretimede razıyım...

canım yeni açılan ünilerde belki olabilir.ama açıkçası pek ümitlenme..bende 2003 te çocuk gelişimini bitirdim 2004 te ilk defa açıldı 2 yıllık çocuk gelişimi arada bir sene olmasına rağmen yerleştirilmedim.diploma notum yüksek olduğu halde.ilk olarak mezunuyet yılına bakıyorlar.bizim işimiz zor açık öğretime bak istersen..ama tercihlerine yaz ne olur ne olmaz bu sene iki kişiden biri ünili olucak diyorlar belli olmaz.

ben 2005 yılında dumlupınar üniversitesi MYO muhasebe bölümünü kazandım ama kendi puanımla kazandım düz lise sözel çıkışlıydım ve acayip derecede puanım düştü oraya girebilmek için önceden korktum meslek liseleri puansız giriyor diye ama benim okulumda çoğumuz anadolu lisesi,süper lise,düz lise mezunları vardı anca meslek liseli vardı onlarda okul 1. oldukları için girmişler...

Back