• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sınavlara nasıl çalışıyorsunuz çalışıyordunuz?

Nasıl geçti sınavlar?
Benim 2.vizelerim başladı bile :31:
Benden başka var mı 2 vize 1 finali olan

Nasıl geçti sınavlar?
Benim 2.vizelerim başladı bile :31:
Benden başka var mı 2 vize 1 finali olan

vize dönemi bitti şimdi de final dönemi yaklaşıyor aslında vizelere çalışmak ne kadar da koalymış diyorum kendi kendime finalalere çalışmaya başaldığımdan beli daha fazla konu var çalış çalış bitmiyor zaten de bir türlü hocaların nereden soracağını dahi kestiremiyorsun. ben düzenli çalışanalrdanımdır bugün iki ders işlediysem haftaya o derslerin konusunu bitirmiş oluyorum ve dersi dersinde dinleyenelrdenim vizeler iyi geldi benim de bir ders ahriç bu çalışmaya rağmen yani :) ama yine de düzenli çalışmadan şaşma derim başarılar :)

vizeler idare ederdii.. bzde final var bundan snra blmiyorum hiç napıcamm nsl çalşcam işe başlamayı düşünüyodumm herşey çok karıştı yaa :(

vizeler idare ederdii.. bzde final var bundan snra blmiyorum hiç napıcamm nsl çalşcam işe başlamayı düşünüyodumm herşey çok karıştı yaa :(

Bugün itibariyle benim de 2.vizeler bitti
İlk vizemin berbat geçtiği dersin sınavı vardı bugün bu sefer yaptım bir şeyler
Finaller 2 hafta sonra :31:

Son düzenleme:
Yarından itibaren başlıyor finallerim
Şu 2 hafta geçsin de evime döneyim diye düşünmekten doğru düzgün çalışıp konsantre olamıyorum :31:

benim alttan yığınla dersim var ve çalışmak zorunda olduğum için taktikler geliştiriyorum. mesela elime kitabı alıp evimin içinde dolaşarak sesli okuyorum. yada yanıma sevdiğim yiyecekleri alıp okudukça yiyorum falan filan

Benim finaller bitmek üzere ama kafam zın zın modunda! Zaten günde ortalama 5 saat uyuyan insanım o da final dönemiyle iyice 3 saate çekildi :64:Burdan anlaşılıyo herhalde sınavlara nası çalıştığım :60:

Bende üni 2. sınıfım ama ayrıyetten YGS LYS ye de hazırlanıyorum kaldığım ders açıklananlardan şimdilik yok çok şükür :) İnş herkesin iyi geçiyordur herkese başarılar dilerim :3:

Bugün 2 vizeden de geçer not alamadığım dersin sınavına girdim
En korktuğum sınavdı nasıl geçtiği hakkında bi fikrim de yok :/
50 alırsam şartlı geçerim umarım alabilirim
Kaldı 3 sınav :31:
Başarılar size de kızlar

Back