benim sınavlarım yarın başlıoki amaaaa
benim sınavlarım yarın başlıoki amaaaa
Benim de
Yarınki sınavda kitap çıkacak birtek
Neyseki kitap okumayı seven biriyim okudum biraz önce de üzerinden geçtim şöyle bir bakalım ne olacak
oi kıyamam benim var mı yok mu bilmiyorum çünkü 2 haftadır okula gidemedim sınav varsa da sürpriz olucak
ben de kitap okumayı severm dediğin ders ktabı deil dimi :/
bende okuldan deil forumlardan öğreniorm okulun canım face fln okul fln ters
Yok canım sosyolojiden ütopya kitapları çıkacak Türk Dilinden Dede Korkut
Yarın Türk Dili var dönemin sosyal yapısı vs gibi şeyler çıkar heralde
bizimde hocalar feysten açıklıyo ama bende feys yok , insan okulun sitesine koyar olanı var olmayanı var hıh msgsü hocalarına
iyiymiş o zaman ben lisede severdm ztn sosyolojiyi ünideki soğuttubaşarılar şmdiden hepimizee :)
kızlar ünv 5 yılda bitirdim sırf yaz okuluna gitmemek için 1 sene okul uzadı
ilk 2 sene sınavlara 2 gün kala toplam 8 dersten hepsi en az 150 şer sayfadan çalışmaya çalışırdım.tabi hocalrın notları hariçbaktım notlar yerlerde başka bişey yapmalıyım dedim.bütün kitapların orjinallerini aldım.genelde fotokopi alınır en ön sırada bütün derslere girdim.hoca söledi ben çizdim.iö olmama rağmen eve gelip yazdıklarımı ilk 1 sene temize çektim el yazısıyla kitapın özetini çıkardım genelde 1 derste 40 sayfa bitirirlerdi bizim hocalar.sınav zamanı aldım onları okudum ve notlar aa ba en az cc oldu kendime şaştım kaaln 2 senede özetleri pcde word a yazdım çıktı aldım süper oldu.şu an kalın klasörlerden toplam 12 klasör notum var kızlar kpss için ordan çalışıyorum sınav bitti diye sakın notları atmayın.
bu arada iktisat bitirdim.zaten iktisatı 4 yılda bitiren azdır.unutmayın diğer bölümler çalışır çalışır geçer iktisatçı çalışrı çalışır geçemez
o zaman bi face açn kmseyi eklemeyn foto koymayn kzlar.benm arkadşm geçen gün facesi var ama girmediği için ortak sınavı kaçırdı yaa bütn okln girdiği sınavı. çok üzüldm ben nie akl edpte söylemedm die ama herkes bliodu bilemezdm onn blmediğini:44:. wallahi açın face sahte adresi en azından sınav zamanları bakın :/
pardon hangi okul bu böle ya faceten takip ediyolar :26:
bende nt çkarcam fln diyorum bakıyorm 2 gün kalmş notmu çıkarym çalışaymmı yine ktaba kalıyorum( ama öyle sorunm yok ktaptanda çalışabilirm sadece istek yok bende okunmş su mu içsem :)
Cnm bak bende bikaç öneride bulunayım ders çalışmayı ben seviyorum diyen çok azdır hatta yoktur. Önemli olan dersi kendine zevkli hale getirmen. Nasıl? mesela derse başlamadan mutlaka sevdiğin bir içeceği al yanına bu kahve, çay bitki çayı olabilir sütlü kahve olabilir. Önemli olan derse odaklanmandır. konsantre olana kadar hiç çalışmak istemezsin ama olduktan sonrada kalkmak istemezsin inan. al eline tertemiz bi A4 kağıdı defter yada kitap neyse aç ilk sayfayı konuyu oku ve başla yazmaya veya oku anladığını şekillendir, yaz grafik yap bu şekilde odaklanırsan sonra gerisi gelir. Ezberleyeceğin yerleride beyninde kendince figür haline getir. Olmadı sesli çalışmayı dene ama önemli olan dersi zevkli hale getirmek ve konsantre olmak :) İii çalışmalar:
ben paspal paspal ders çalışamıyodum makyaj yapınca kendimi iyi hissediyorum ders çalışmadan makyaj yapıyodum
bende temizlk yapıyorum ev düzensiz olnca asla çalışamıyorum öyle takıntm var kendmle ilgli sçlarmı flan toplarm normalde saçlarmı koparmam ders çalşrken arada koparmaya başlıyorum toplamazsam
bende saçımla felaket oynarım çalışırken sınavda bile oynarım farkında olmadan sınav son ubi bakmışım saç baş dağınık kabarmış
demekki genelimizin sorunu bende canım sıkkın olunca bütün dolabı indiririm yatağın üstüne hepsini dağıtır tekrar katlardım bi de odamın şeklini değiştiridim sürekli hey gidi günler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?