sınavlara nasıl çalışıyorsunuz çalışıyordunuz?

ozly91

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2011
329
0
46
33
Bursa
kızlar ben üni 2. sınf öğrencisiyim. vize haftasındayım ama kitabın başına oturdgum an telden faceye giriyorum bşy yapmasam bile odanın duvarlarına bile bakıyorum içim çok skılıyo çalışırken. aslında her sene başında çok çalışcam diyorum şmdiye kdr derslerm çok iyiydi ama ünide alttan derslerim bile kaldı. bu senede hiç isteğim yok. napıcam ben nsl konsantre olabilirm ??

Ben de bu bayram tatilinde çok çalışmayı düşünüyordum ama çalışmadım hiç
maksimum yarım saat kendimi verebiliyorum sonra pc'ye takılıyor gözüm
Ne yapsak ki
Hangi bölümsün?

Ben de bu bayram tatilinde çok çalışmayı düşünüyordum ama çalışmadım hiç
maksimum yarım saat kendimi verebiliyorum sonra pc'ye takılıyor gözüm
Ne yapsak ki
Hangi bölümsün?

işletmeyim sen ama seçmeli derslerm çok ezber yoksa bu kdr sıkılmazdm

aman üzülme bea bende aynıyım 2. sınıfım nerdeyse bu sene tüm 1.sınıf derslerimi alttan alıyorum

aman üzülme bea bende aynıyım 2. sınıfım nerdeyse bu sene tüm 1.sınıf derslerimi alttan alıyorum

yaa kendimi çok suçlu hissediyorum annem babam yabancı dili napcan diolar derslerm yogn olcak die kursa gidemedm toplam 4 tane alıyorm ama bu senede geçmem imkansz olan dersler (hocalarndan dolayı) yaz oklna gitmedm bide bu yaz gidemedm dğünler fln derken ( bari bu senenin derslerini geçeyimde kaldklarmı yazn alrm seneye başlarm kursa diyorumda nerdee. neyse bunlar vize diorm bazen nslsa %30

oh ne güzel sizde yaz okulu var, biz de bütünleme bilee yok bizimde hocaların ego tavan, bende derse giremeyince sonuç haliyle böyle oldu ama bu hafta yeni bi başlangıç yapmayı planlıyorum inşallah canım ister

işletmeyim sen ama seçmeli derslerm çok ezber yoksa bu kdr sıkılmazdm

Sosyoloji
Ben de büyük ihtimalle seçmeliden geçemeyeceğim diğerlerine de çalışmıyorum bakalım
Mantık çok zorluyor seçmeli ama benim için zorunlu gibi bir şey öğretmen olabilmem için

senin işinde zormş canım ben uludağ ibf deym yoklama almıolar rahatlıktan kalıoz galiba benm atalarm rahatlktan ölmşler. iş oldgunu blseler dünyaya gelmezlermiş çok üşengecm yaa inş yeni bşlangıcında istediğin hedeflere ulaşrsın :)

Ne güzel ya devam zorunluluğunun olmaması
Bayramdan sonraki perşembe-cumayı birleştirdim hoca almış yoklamayı
kimse gelmese bile sınıfa girer yoklamayı alır çıkarım demişti zaten
Lise gibi bu ne ya

Son düzenleme:
Sosyoloji
Ben de büyük ihtimalle seçmeliden geçemeyeceğim diğerlerine de çalışmıyorum bakalım
Mantık çok zorluyor seçmeli ama benim için zorunlu gibi bir şey öğretmen olabilmem için

anamm ben geçen sene sosyoloji aldm zor geçtim daha dorusu sınıf 50 kişiyse flan 10umuz geçtik :) bide snn hepsi ezberdir yaa Allah sabır versin tabi hayalndeki bölümse o başkaa :) inş öğretmen olursun ama bzm sosyolojici gibi olma 60 soru veriodu 4 tane soruodu 1 sorunun cevabıda 6-7 satır inş hedefne ulaşrsn sende :)

hangi okul canım benm arkadşm çanakkalede müzk dersleri var kredisi yok ama gitmezsen kalıosn ne kdr fena :44:

İsteyerek girdim bölüme seviyorum ama sınava çalışmak içimden gelmiyor
Teşekkürlerr umarım iyi geçer senin de sınavların

hangi okul canım benm arkadşm çanakkalede müzk dersleri var kredisi yok ama gitmezsen kalıosn ne kdr fena :44:

Hacettepe benim
Ayy o daha fenaymış
Benim de bölüm sosyoloji ama en yüksek kredili ders bilgisayar
Ve hoca devam konusunda çok katı

Hacettepe benim
Ayy o daha fenaymış
Benim de bölüm sosyoloji ama en yüksek kredili ders bilgisayar
Ve hoca devam konusunda çok katı

rahatlıktan ölcem die boşuna demiyorum o kdr ders yok bzm hocalar yıllardr aynı şeyi anlatıp sorarlar ama içimden gelmez şu çalşma isteği işiniz zormş canım walla Allah kolaylk versin :44:

aynen öylee,, sağol bu arada umarım sende beni örnek alıp bi başlangıç yaparsın

üniversitedeyken vize veya finale yakın son bir hafta tüm kitapları okur özet çıkarırdım 2 gecede.hiç uyumazdım.o özetlere çalışırdım.ameliyat olmuştum, kalmıştım bir dönem, bir dönemde toplam 12 ders falan verdim finalde bu şekilde.hiç unutmam uyumamak için nescafe ile kolayı karıştırırdım, uyumazdım da zaten bunu içince.

saol canım denicem finallerde. bana şuan konsantrasynla ilgli çözm lazm ama kitaptan da çalşsam notlardanda bi türlü olmuo ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…