Ben de bu bayram tatilinde çok çalışmayı düşünüyordum ama çalışmadım hiç
maksimum yarım saat kendimi verebiliyorum sonra pc'ye takılıyor gözüm
Ne yapsak ki
Hangi bölümsün?
aman üzülme bea bende aynıyım 2. sınıfım nerdeyse bu sene tüm 1.sınıf derslerimi alttan alıyorum
işletmeyim sen ama seçmeli derslerm çok ezber yoksa bu kdr sıkılmazdm
oh ne güzel sizde yaz okulu var, biz de bütünleme bilee yokbizimde hocaların ego tavan, bende derse giremeyince sonuç haliyle böyle oldu ama bu hafta yeni bi başlangıç yapmayı planlıyorum inşallah canım ister
Sosyoloji
Ben de büyük ihtimalle seçmeliden geçemeyeceğim diğerlerine de çalışmıyorum bakalım
Mantık çok zorluyor seçmeli ama benim için zorunlu gibi bir şey öğretmen olabilmem için
Ne güzel ya devam zorunluluğunun olmaması
Bayramdan sonraki perşembe-cumayı birleştirdim hoca almış yoklamayı
kimse gelmese bile sınıfa girer yoklamayı alır çıkarım demişti zaten
Lise gibi bu ne ya
anamm ben geçen sene sosyoloji aldm zor geçtimdaha dorusu sınıf 50 kişiyse flan 10umuz geçtik :) bide snn hepsi ezberdir yaa Allah sabır versin tabi hayalndeki bölümse o başkaa :) inş öğretmen olursun ama bzm sosyolojici gibi olma 60 soru veriodu 4 tane soruodu 1 sorunun cevabıda 6-7 satır inş hedefne ulaşrsn sende :)
hangi okul canım benm arkadşm çanakkalede müzk dersleri var kredisi yok ama gitmezsen kalıosn ne kdr fena :44:
Hacettepe benim
Ayy o daha fenaymış
Benim de bölüm sosyoloji ama en yüksek kredili ders bilgisayar
Ve hoca devam konusunda çok katı
rahatlıktan ölcem die boşuna demiyorumo kdr ders yok bzm hocalar yıllardr aynı şeyi anlatıp sorarlar ama içimden gelmez şu çalşma isteği işiniz zormş canım walla Allah kolaylk versin :44:
senin işinde zormş canım ben uludağ ibf deym yoklama almıolarrahatlıktan kalıoz galiba benm atalarm rahatlktan ölmşler. iş oldgunu blseler dünyaya gelmezlermiş çok üşengecm yaa inş yeni bşlangıcında istediğin hedeflere ulaşrsın :)
aynen öylee,, sağol bu arada umarım sende beni örnek alıp bi başlangıç yaparsın
üniversitedeyken vize veya finale yakın son bir hafta tüm kitapları okur özet çıkarırdım 2 gecede.hiç uyumazdım.o özetlere çalışırdım.ameliyat olmuştum, kalmıştım bir dönem, bir dönemde toplam 12 ders falan verdim finalde bu şekilde.hiç unutmam uyumamak için nescafe ile kolayı karıştırırdım, uyumazdım da zaten bunu içince.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?