• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sınavlara nasıl çalışıyorsunuz çalışıyordunuz?

ozly91

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2011
329
0
46
33
Bursa
kızlar ben üni 2. sınf öğrencisiyim. vize haftasındayım ama kitabın başına oturdgum an telden faceye giriyorum bşy yapmasam bile odanın duvarlarına bile bakıyorum içim çok skılıyo çalışırken. aslında her sene başında çok çalışcam diyorum şmdiye kdr derslerm çok iyiydi ama ünide alttan derslerim bile kaldı. bu senede hiç isteğim yok. napıcam ben nsl konsantre olabilirm ??:14::14::14:

Ben de bu bayram tatilinde çok çalışmayı düşünüyordum ama çalışmadım hiç :31:
maksimum yarım saat kendimi verebiliyorum sonra pc'ye takılıyor gözüm
Ne yapsak ki :31:
Hangi bölümsün?

Ben de bu bayram tatilinde çok çalışmayı düşünüyordum ama çalışmadım hiç :31:
maksimum yarım saat kendimi verebiliyorum sonra pc'ye takılıyor gözüm
Ne yapsak ki :31:
Hangi bölümsün?

işletmeyim sen ama seçmeli derslerm çok ezber yoksa bu kdr sıkılmazdm:5:

aman üzülme bea bende aynıyım 2. sınıfım nerdeyse bu sene tüm 1.sınıf derslerimi alttan alıyorum :10:

aman üzülme bea bende aynıyım 2. sınıfım nerdeyse bu sene tüm 1.sınıf derslerimi alttan alıyorum :10:

yaa kendimi çok suçlu hissediyorum annem babam yabancı dili napcan diolar derslerm yogn olcak die kursa gidemedm toplam 4 tane alıyorm ama bu senede geçmem imkansz olan dersler (hocalarndan dolayı) yaz oklna gitmedm bide bu yaz gidemedm dğünler fln derken :(( bari bu senenin derslerini geçeyimde kaldklarmı yazn alrm seneye başlarm kursa diyorumda nerdee. neyse bunlar vize diorm bazen nslsa %30 :10::1:

oh ne güzel sizde yaz okulu var, biz de bütünleme bilee yok :50: bizimde hocaların ego tavan, bende derse giremeyince sonuç haliyle böyle oldu :43: ama bu hafta yeni bi başlangıç yapmayı planlıyorum inşallah canım ister :10:

işletmeyim sen ama seçmeli derslerm çok ezber yoksa bu kdr sıkılmazdm:5:

Sosyoloji
Ben de büyük ihtimalle seçmeliden geçemeyeceğim diğerlerine de çalışmıyorum bakalım
Mantık çok zorluyor seçmeli ama benim için zorunlu gibi bir şey öğretmen olabilmem için :31:

oh ne güzel sizde yaz okulu var, biz de bütünleme bilee yok :50: bizimde hocaların ego tavan, bende derse giremeyince sonuç haliyle böyle oldu :43: ama bu hafta yeni bi başlangıç yapmayı planlıyorum inşallah canım ister :10:

senin işinde zormş canım ben uludağ ibf deym yoklama almıolar :1: rahatlıktan kalıoz galiba benm atalarm rahatlktan ölmşler. iş oldgunu blseler dünyaya gelmezlermiş:1::1: çok üşengecm yaa :14: inş yeni bşlangıcında istediğin hedeflere ulaşrsın :)

Ne güzel ya devam zorunluluğunun olmaması
Bayramdan sonraki perşembe-cumayı birleştirdim hoca almış yoklamayı
kimse gelmese bile sınıfa girer yoklamayı alır çıkarım demişti zaten :47:
Lise gibi bu ne ya:45:

Son düzenleme:
Sosyoloji
Ben de büyük ihtimalle seçmeliden geçemeyeceğim diğerlerine de çalışmıyorum bakalım
Mantık çok zorluyor seçmeli ama benim için zorunlu gibi bir şey öğretmen olabilmem için :31:

anamm ben geçen sene sosyoloji aldm zor geçtim :1::1: daha dorusu sınıf 50 kişiyse flan 10umuz geçtik :) bide snn hepsi ezberdir yaa Allah sabır versin tabi hayalndeki bölümse o başkaa :) inş öğretmen olursun ama bzm sosyolojici gibi olma 60 soru veriodu 4 tane soruodu 1 sorunun cevabıda 6-7 satır :1: inş hedefne ulaşrsn sende :)

Ne güzel ya devam zorunluluğunun olmaması
Bayramdan sonraki perşembe-cumayı birleştirdim hoca almış yoklamayı
kimse gelmese bile sınıfa girer yoklamayı alır çıkarım demişti zaten :47:
Lise gibi bu ne ya:45:

hangi okul canım benm arkadşm çanakkalede müzk dersleri var kredisi yok ama gitmezsen kalıosn ne kdr fena :44:

anamm ben geçen sene sosyoloji aldm zor geçtim :1::1: daha dorusu sınıf 50 kişiyse flan 10umuz geçtik :) bide snn hepsi ezberdir yaa Allah sabır versin tabi hayalndeki bölümse o başkaa :) inş öğretmen olursun ama bzm sosyolojici gibi olma 60 soru veriodu 4 tane soruodu 1 sorunun cevabıda 6-7 satır :1: inş hedefne ulaşrsn sende :)

İsteyerek girdim bölüme seviyorum ama sınava çalışmak içimden gelmiyor :31:
Teşekkürlerr umarım iyi geçer senin de sınavların :1:

hangi okul canım benm arkadşm çanakkalede müzk dersleri var kredisi yok ama gitmezsen kalıosn ne kdr fena :44:

Hacettepe benim
Ayy o daha fenaymış :1:
Benim de bölüm sosyoloji ama en yüksek kredili ders bilgisayar :1:
Ve hoca devam konusunda çok katı

Hacettepe benim
Ayy o daha fenaymış :1:
Benim de bölüm sosyoloji ama en yüksek kredili ders bilgisayar :1:
Ve hoca devam konusunda çok katı

rahatlıktan ölcem die boşuna demiyorum :1::1: o kdr ders yok bzm hocalar yıllardr aynı şeyi anlatıp sorarlar ama içimden gelmez şu çalşma isteği işiniz zormş canım walla Allah kolaylk versin :44:

senin işinde zormş canım ben uludağ ibf deym yoklama almıolar :1: rahatlıktan kalıoz galiba benm atalarm rahatlktan ölmşler. iş oldgunu blseler dünyaya gelmezlermiş:1::1: çok üşengecm yaa :14: inş yeni bşlangıcında istediğin hedeflere ulaşrsın :)

:1: aynen öylee,, sağol bu arada umarım sende beni örnek alıp bi başlangıç yaparsın :52:

üniversitedeyken vize veya finale yakın son bir hafta tüm kitapları okur özet çıkarırdım 2 gecede.hiç uyumazdım.o özetlere çalışırdım.ameliyat olmuştum, kalmıştım bir dönem, bir dönemde toplam 12 ders falan verdim finalde bu şekilde.hiç unutmam uyumamak için nescafe ile kolayı karıştırırdım, uyumazdım da zaten bunu içince.

üniversitedeyken vize veya finale yakın son bir hafta tüm kitapları okur özet çıkarırdım 2 gecede.hiç uyumazdım.o özetlere çalışırdım.ameliyat olmuştum, kalmıştım bir dönem, bir dönemde toplam 12 ders falan verdim finalde bu şekilde.hiç unutmam uyumamak için nescafe ile kolayı karıştırırdım, uyumazdım da zaten bunu içince.

saol canım denicem finallerde. bana şuan konsantrasynla ilgli çözm lazm ama kitaptan da çalşsam notlardanda bi türlü olmuo :(((

Back