Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
lisemi okuyorsun açıktan yoksa üniversitemi onu anlamadım bir tek sosyolojiyi anladımaöf lise sosyoloji bölümü daha kredım var millet bır senede verdı unıversıteye grdı ben ıkı senedır surunuyrum yardımcı olursanız sevınırım
lisemi okuyorsun açıktan yoksa üniversitemi onu anlamadım bir tek sosyolojiyi anladım![]()
lisemi okuyorsun açıktan yoksa üniversitemi onu anlamadım bir tek sosyolojiyi anladım![]()
açık lise cidden zor bnde zorlanmıştım şükür tam 2 sene sonra zamanında mezun oldum aöfnin verdiği kitaplara çalış soru bankası edin kendine kitap yeterli değilse ondan çalış geçmiş yıllarda çıkan sorulara çalış işe gidiyorsun sanırım ondanda zaman kısıtlıdır işten gelince ve hafta sonları kendine belirli program yap öle çalış ben böle geçmiştim inş sende geçer mezun olursun çabucakyazmayı unutmuşum lise okuyorum
açık lise cidden zor bnde zorlanmıştım şükür tam 2 sene sonra zamanında mezun oldum aöfnin verdiği kitaplara çalış soru bankası edin kendine kitap yeterli değilse ondan çalış geçmiş yıllarda çıkan sorulara çalış işe gidiyorsun sanırım ondanda zaman kısıtlıdır işten gelince ve hafta sonları kendine belirli program yap öle çalış ben böle geçmiştim inş sende geçer mezun olursun çabucak
ben sözel derslerimi okuyup ezberleyek birde soru çözerek çalışıyordum öle anlıyordum tabi bu senin anlama şekline bağlı nasıl anlıyorsan öle çalış cnm yardımcı kitap konusuna gelincede hangisini çalıştım unuttum valla ben araştırıcam en iyi kaynak olarak düşündüğümü sana yazacağım oketeşekrler yok işe gtmıyorum baslıcam anca işe evet zor gerçekten bende öle geçmiş sorulardan çıktıgını düşünmüştüm peki tavsiye edeceğiniz kitap yayın varmı inşallah olurum program yapmayı bende düşünüyorum inşallah yetiştirebilirim yazarak çalışıyorum
ben sözel derslerimi okuyup ezberleyek birde soru çözerek çalışıyordum öle anlıyordum tabi bu senin anlama şekline bağlı nasıl anlıyorsan öle çalış cnm yardımcı kitap konusuna gelincede hangisini çalıştım unuttum valla ben araştırıcam en iyi kaynak olarak düşündüğümü sana yazacağım oke
çok sagolun bilgilendirirseniz sevinirm bende öle çalışırdım şimdilerde yazıp soru çıkarmaya başladım yaz yazda baş olmuyor
çoğu arkadaş yardımcı kitap almamış çıkmış sorulara çalışmışlar birde verilen kitaplara dersaneye sorsun diyorlar yardımcı kitap hakkında onlar bilgi verirler diyorlar
rica ederim nedemek biz neden varız birbirimize yardımcı olmak için değilmiteşekkrler canm sanada zahmet verdim çok sagol
rica ederim nedemek biz neden varız birbirimize yardımcı olmak için değilmi