Sınava 1 ay kala neler yapılabilir?

o gün çok güldüm ya kendimden geçtim resmen çalışmadığımız zamanda söyliycez ama 3 gün olmasada bir gün cezalı olurz birde 2 kat çalışma cezası olur bir daha yapmayız öyle

Bana uyar canım,ama kk'sız yapamam ben
Hep buraya takılmaktan ders çalışamıyorum zaten,en iyisi böyle birbirimizi denetim altına almak
İyi akıl ettin canım

Bana uyar canım,ama kk'sız yapamam ben
Hep buraya takılmaktan ders çalışamıyorum zaten,en iyisi böyle birbirimizi denetim altına almak
İyi akıl ettin canım

çalış günlük sonra istediğin kadar takıl kk da ama çalışmazsan kk falan yok kız biz ygs zamanında bunu denemiştik esmayla yapamadık ama buı sefer olcak mecbur artık

çalış günlük sonra istediğin kadar takıl kk da ama çalışmazsan kk falan yok kız biz ygs zamanında bunu denemiştik esmayla yapamadık ama buı sefer olcak mecbur artık

Ben neden dahil edilmedim o anlaşmaya,bi ara siteye girmiyodum o zaman mı yaptınız
Ama bu sefer yapmak zorundayız ya

tatlım ben çıkıyorum şimdi arkadaşımla görşcm geldiğimde çalışırım artık akşam neye çalıştıysak yazcaz burda ona göre görşrz canımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…