• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sınav sonuçları açıklandı

Kızlar açıklanan notlarımızın türkiye ders ortalaması açıklandı yeniden girin bakın sonuçlara:d

Kızlar açıklanan notlarımızın türkiye ders ortalaması açıklandı yeniden girin bakın sonuçlara:d

ben bu olayı anlamadım bu çan eğrisi dedikleri olay deilmi? yani sınıf ortalamasına göre verilen notlar deilmi şahsen benim düşükler çıkıp yükseklerde düşmüş anlamadım ama galiba çan eğrisi deikleri bu bide bunu çıkardılar başımıza yaptıkları yetmiyo gibi aöf sisteminin...

ben bu olayı anlamadım bu çan eğrisi dedikleri olay deilmi? yani sınıf ortalamasına göre verilen notlar deilmi şahsen benim düşükler çıkıp yükseklerde düşmüş anlamadım ama galiba çan eğrisi deikleri bu bide bunu çıkardılar başımıza yaptıkları yetmiyo gibi aöf sisteminin...

Ortalama adı altında verilen o notlar sizin notlarınız değil, her dersin genel ortalaması. Eğer sizin notunuz ortalamanın üstündeyse geçersiniz.

Kamu personel hukuku 70 kredi 5
Devlet Bütçesi 65 kredi 5
Kentleşme Politikaları 70 kredi 3
Sosyal Politika 65 kredi 5
Halkla İişkiler 65 kredi 3
Sosyal Bilimlerde Araştırma Yöntemleri 40 :(( kredi 3

Kamu personel hukuku 70 kredi 5
Devlet Bütçesi 65 kredi 5
Kentleşme Politikaları 70 kredi 3
Sosyal Politika 65 kredi 5
Halkla İişkiler 65 kredi 3
Sosyal Bilimlerde Araştırma Yöntemleri 40 :(( kredi 3

notların güzel cnm çok kötü değil derslerin ortalamasıda açıklandı onları yazarsan sana yardımcı olabilirim cnm hangisine daha çok ağırlık gerektiğini sölerim

Teşekkür ederim notların ortalamasına göre hepsinden çok iyi almışım mesela devlet bütçesi 38 gözüküyordu
yanlız sosyal bilimlrde araştırma yöntemleri 42 gözüküyordu bu durumda kalmış oluyorum
Bu sistemle açıköğretim 1,5 yılda bitebiliyor muşum ama sanırım hiç dersten kalmamak gerekiyormuş
Bir an evvel bitirip yüksek lisans yapmak istiyorum

Teşekkür ederim notların ortalamasına göre hepsinden çok iyi almışım mesela devlet bütçesi 38 gözüküyordu
yanlız sosyal bilimlrde araştırma yöntemleri 42 gözüküyordu bu durumda kalmış oluyorum
Bu sistemle açıköğretim 1,5 yılda bitebiliyor muşum ama sanırım hiç dersten kalmamak gerekiyormuş

cnm bak öyle değil zaten çan eğrisine dahil olabilmen için enaz 35 alman lazım derslerden ara sınavda ortalamayı gelincede şöyle açıklayayım

devlet bütçesi 38 aldın diyelim ders ortalaması 50 diyelim ortalamanın altında kaldığın için bu derse çok ağırlık vermen lazım bu bidahaki sınavda geçme notun yükseleceğine anlamına geliyor kısacası bir notlarına birde ortalamalara bak ortalamanın altında olan notlarına daha fazla ağırlık ver cnm

acikogretim nasil 1,5 yilda biter? 2 yilliklar mi boyle? yani 4 yili 1.5 yilda bitirmek olmaz heralde.

Back