sınav sonuçları açıklandı

nasıl bir sistem bu anlamış değilim

açıklayana kadar binbir karın ağrısı,ha bugün ha yarın diye..
açıklandıktan sonra sistem çöker

alfabetik isim sırasına göre açıklansın bari,
hatta evlere posta ile gönderilsin oldu olacak

kızlar sınav sonuçlarını geç açıklamaları konusunda bende size katılıyorum ama sistemin çökmesine fazla kızmayalım bence...düşünün milyonlarca aöf öğrencisi sınavın açıklandığı bi kaç saat içinde yüklendi...gayet normal bunun olması...bakamayanların gece 12 den sonra bakmlarını tavsiye ederim...sakin bi zaman...

valla canım doğru diyosun ama herşeyi dörtdörtlük yapsalar bu gibi aksilikleri mazur görebiliriz ama herşeyi okadar b.kluyolarki sistemsel hatalara bile gıcık oluyorum

o zaman milyonlarca kisinin sinav sonucunu ayni anda aciklamasinlar
mesela bigun iktisat ve isletme bigun felsefe ve sosyoloji gibi ayri tarihler verip ayri gunlerde aciklasinlar, hem boylece herkes bu kadar uzun beklemek zorunda kalmaz, okunan aciklanir.
cozum bulmak isteseler cok olay olurdu ama pek umursandigimizi dusunmuyorum

öğrecileri zerre kadar umursadıklarını sanmıyorum

onlar ticaretlerinin peşinde

bizi sadece kayıt harç zamanı hatırlarlar

soru sayılarını indirdiler ya geçme notumuz kaç oldu şimdi ?? benim takıntılı bi dersim var 40 almışım ondan

kızlar ısrarla arka arkaya yazın tc no ve şifrenizi...
o sistemden düştükçe siz yazın belki 10 kere 20 kere uğraşıyorsunuz ama eninde sonunda açılıyor...
biraz sabır işi :)
kolay gelsin..

Benim bir tane 40 puanım var diğerleri iyi ama 40 geçer mi kalır mı anlayamadım

kızlarrrrrr sonunda baktım sonuçlara bakarmısınız nasıl geçmem için nekadar alman lazım bunlardan::))

4 kredi:ULUSLARARASI İKTİSAT TEORİSİ:65
5 kredi:BALKANLAR'DA SİYASEt:35
5 kredi:ORTA ASYA VE KAFKASLARDA SİYASET:55
4 kredi STRATEJİ VE GÜVENLİK:50
4 kredi:İNSAN HAKLARI VE DEMOKRATİKLEŞME SÜRECİ:50
5 kredi:KARŞILAŞTIRMALI SİYASAL SİSTEMLER:60

seninde 1dersin kritik :18:

ben bundan birşey anlamadım not ortalamasının üstündeysek geçtik mi???? yardımcı olur musunuz...lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…