Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar sınav sonuçlarını geç açıklamaları konusunda bende size katılıyorum ama sistemin çökmesine fazla kızmayalım bence...düşünün milyonlarca aöf öğrencisi sınavın açıklandığı bi kaç saat içinde yüklendi...gayet normal bunun olması...bakamayanların gece 12 den sonra bakmlarını tavsiye ederim...sakin bi zaman...
kızlar sınav sonuçlarını geç açıklamaları konusunda bende size katılıyorum ama sistemin çökmesine fazla kızmayalım bence...düşünün milyonlarca aöf öğrencisi sınavın açıklandığı bi kaç saat içinde yüklendi...gayet normal bunun olması...bakamayanların gece 12 den sonra bakmlarını tavsiye ederim...sakin bi zaman...
soru sayılarını indirdiler ya geçme notumuz kaç oldu şimdi ?? benim takıntılı bi dersim var 40 almışım ondan
ay ben gene bakamıyorum bu zıkkım sonuçlara deli olucam
kızlarrrrrr sonunda baktım sonuçlara bakarmısınız nasıl geçmem için nekadar alman lazım bunlardan::))
4 kredi:ULUSLARARASI İKTİSAT TEORİSİ:65
5 kredi:BALKANLAR'DA SİYASEt:35
5 kredi:ORTA ASYA VE KAFKASLARDA SİYASET:55
4 kredi STRATEJİ VE GÜVENLİK:50
4 kredi:İNSAN HAKLARI VE DEMOKRATİKLEŞME SÜRECİ:50
5 kredi:KARŞILAŞTIRMALI SİYASAL SİSTEMLER:60
aynen öle cnm hesaplamalara göre o dersten 50 altına düşmemem lazım dimi cnmseninde 1dersin kritik :18: