• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sinan akçılın sesi hakkında ne düşünüyorsunuz bence tam bir fiyasko...

bu atma sarkisinda adamin sesi kulaga hos geliyor oyle dinlenmeyecek kadar cokta kötü degil bence...:44::44::44::44:

canlı performansını dinle canım bi istersen=)buarada kızlar hadiseyle sinan akçılın ayrılma sebebi hande yener mi sizce? böyle söyleniyor ama basın hiçte sinanla handeyi haber yapmıyor aralarında aşk olduğu yönünde falan

Son düzenleme:
hande sinana bakmaz bence ..onlar hadiseyle iyiydi ikiside bi tuhaf....ayrılma sebebi hadisenin ablasıymış ikisi arasında gerginlik olmuş ...biz öyle duyduk:31:

o adamın ağzı çok sinir bozucu halka arasında ona bişii ağızlı derler mesela :1: seside tipide hareketleri de ofsaytt sinir oluyorum ben ona tipsizin önde gideni el sallayanı hadise de aman aman bi kadın olmasada ona nasıl bakmış anlamadım :41:

sadece söz yazsın bence o. beste de yapmasın. dikkatli dinleyince yabancı şarkıların müzikleri hissediliyor çünkü.
cumartesi şarkısı inna nın bi şarkısına benziyor adını hatırlayamadım. hande yenerin söylediği bana anlat da dale don dale esintileri var.diğer şarkılarını dinleyemedim pek.onlarda da vardır belki benzerlik (!)

adını bile duymadığım biri..şimdi netten araştırıp dinleyeyim :)

dinledim..Ses yok..........

Son düzenleme:
Back