sinan akçılın sesi hakkında ne düşünüyorsunuz bence tam bir fiyasko...

ilksah

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2010
3.859
6
358
Video: Sinan Akçıl'ın sesi dinleyenleri şaşırttı (Hande Yener & Sinan Akçıl - Atma ) - Timsah.com

sinan akçılın böğüren sesi hakkında ne düşünüyorsunuz yahu bu adama hiç mi kimse akıl vermemiş yapma evladım sendeki ses boru die
ama haklılar tabi herkes ondan şarkı alıo sesin kötü yapmayalım bu albümü deseler birdaha şarkı vermeyecek die korkuolar yani ne yapmaya çalışmış anlamıyorum şarkı yazabilirsin çok iyi bir yetenk bu ama illaki sesinde olacak die bi kahide yok kim gaza getirip albüm çıkarttıysa buna artık birdaha mümkünse şarkı söylemesin bence

ayy valla ben de aynı şeyi düşünüyorum. şimdiye kadar bu sitede hiç bahsedilmemesi şaşırtıcı gerçekten sesi çok kötü. kimse hakkaten de bişey demiyor mu ona, gel yol yakınken dön diye...bir de o videonun altındaki yorumların da çoğu olumsuz,hiç görmedi mi acaba? gerçi koskoca adam, eninde sonunda anlar herhalde sesinin iyi olmadığını. hayır bi de şarkı aslında güzel hareketli bir şarkı ama keşke sadece hande yener söylese

fiyasko kelimesi o sese tanımlama olarak çok masum kaçıyor bence :))

bütün yorumlarınıza canı gönülden katılıyorum bencede sinan akçılın sesi berbat yapmaaaaaaaaa yapmaaaaaa bunu bize yapma sinaaan

zaten hiç konser daveti almamış
hep düet yaptığı kişiler yanında 1 şarkı söylemek için getiriolar onu
genellikle handeyi konserlere davet ediyorlamış handede zavallım onu getrmek zorunda kalıo çocuk gibi
ve eminimki handede bundan hoşnut değildir kız nasılda hiç durmadan şarkıyı söylüor durumu toparlamak için
sinanın albümüyle handenin çıkışı oldu
bu yaz o şarkı sayesinde hande konserleri patlamış
köşe yazılarında haberlerde falan yazıodu illaki görmüştür sinan
albüme çok para dökmüş konserde çıkmayınca elinde patlamış
1 milyon tlye aldığı villanın kredisini ödeyemiyormuş satılığa çıkarmış
6000dolarlık dairesinden taşınmak zorunda kalmış kısacası daha çok ünlü olmak adına mahvetti kendini

Son düzenleme:
Düet adı altında zaten albümdeki şarkıları hep başkalarına söyletmiş.Arada iki kelime kendi söylüyor.Söylemese daha memnun olacağım.Şarkılar güzel ama keşke o eşlik etmeseymiş.

Konser Alanını Dolduramayınca...

Sapanca'daki konserine 1 saat gecikmeli çıkan Sinan Akçıl, hayranlarının tepkisiyle karşılaştı.

Sapanca, Kırkpınar Sanat Akşamları kapsamında Kırkpınar Anfi Tiyatro’da sahne alan Sinan Akçıl, yeterli sayıda izleyici olmayınca, sahneye bir saatlik gecikmeyle çıktı. Hayranları sanatçının bu gecikmesini ıslık ve alkışlarla protesto etti.

Tiyatro sanatçısı Can Gürzarp’ın başkanlığını yaptığı Kırkpınar Sanat Derneği tarafından bu yıl 5’ncisi düzenlenen Kırkpınar Sanat Akşamları kapsamında dün akşam pop müzik sanatçısı Sinan Akçıl sahne aldı. Bin 500 kişilik anfi tiyatroda konser veren Akçıl, izleyici sayısının az olmasından dolayı bir saatlik gecikme ile sevenlerinin karşısına çıktı.

dün akşam santralistanbulda tarkan konseri vardı yüzbin kişi içeri girmiş binlercede dışardan izleyen vardı sinan 1500 kişilik salonu dolduramamış çok güldüm

Son düzenleme:
keşke şarkılarını başkaları söyleseydi de biz onu gizemli söz yazarı olarak bilseydik hep

keşke şarkılarını başkaları söyleseydi de biz onu gizemli söz yazarı olarak bilseydik hep

keşke cnm bende aynen böyle düşünüyorum daha çok ünlü olmak adına rezil etti kendini yazık

bende kesinlikle böyle düşünüyorum ayy bir gün dinledim bir televizyon programımıydı neydi sesi borazan gibi çıkıyordu çok şaşırdım valla daha fazla dinleyemedim hemen kanalı değiştirdim çıplak sesle şarkı söylemesin mümkünse eğer o kadar söylemek istiyorsa tabii :97::97:

sesi çok kötü.gülüşünede ayrı gıcık oluyorum.bence hem şarkı söylemesin hemde hiç gülümsemesin

adam da ses yok ki zaten
onun bu atma şarkısını götüren şey hande yener bence

Son düzenleme:
müzik için yapılan bir albüm değil! belliki parasız kaldı :)

Sinan efendi işi biliyor..Düet yapıyorlar sözüm ona.. Diğerleri şarkı söylüyor gayet güzel; Sinan konuşuyor kendi sırası gelince..
Şarkı söylemiyor, bir nevi monolog onunkisi...

bu atma sarkisinda adamin sesi kulaga hos geliyor oyle dinlenmeyecek kadar cokta kötü degil bence...:44::44::44::44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…