Doğal Saç Bakım Kürleri Sinameki Otuna İhtiyacı Olan Okusun !

Evde Yapılabilen Saç Doğal Bakım Kürleri

sumosh

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2011
656
1
66
Kocaeli
Arkadaşlar elimde 1-1,5 liralık sinameki otu var. Badem yağı ve bemiks ampulü bulup sinameki otunu bulamayan ve ihtiyacı olan biri varsa bana özelden mesaj atabilir. İlk mesaj atana göndericem. Tek şartım kargo bedelini karşı tarafın ödemesi.
İYİ GÜNLER

merhaba bir sorum olacak ben bu kürü denedim ama kokusu hala çıkmadı bırakalı bir ay oldu nerdeyse acaba kokusu için ne yapmalıyım?

Canım ne yazık ki yaz mevsiminde yapinca kokusu bi terlemede çıkıyor. Ben kış mevsiminde yapıyodum maalesef kokusuna da katlanmak zorunda kalıyorum..

Canım ne yazık ki yaz mevsiminde yapinca kokusu bi terlemede çıkıyor. Ben kış mevsiminde yapıyodum maalesef kokusuna da katlanmak zorunda kalıyorum..

evet anlıyorum fakat ben de yaz ayında yapmıştım resmen asosyal oldum o kokudan dışarı falan çıkamadım, bir de babam doktor o bile git başka odada otur diyordu o derece yani çok sıkıntılı bi durum saçlarım zaten uzun fakat bakım açısından çok iyi oldu iki defa kullanabildim resmen kırığım yok kuaför bile bugun şaşırdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…