Eki Görüntüle 965124 Eki Görüntüle 965125 Arkadaşlar bundan tam 3 ay önce saçlarım göğsümdeydi şimdi belimde bunu sinamekiye borçluyum... bu kürden çok memnunum 2 ay sonunda 2 hafta ara verdim o çok ettkiliymiş arkadaşlar ben bundan 3 ay önce saçlarım kısaydı yani göğsüomde kestirdiğime okadar ama o kadar pişmandım ki anlatamam internete yazdım saç uzatma formülleri diye bu formül çıktı bu sihirli formül ilk inanmadım yorumları okudum kadınlar kulübündeki yorumlarada hep olumlu dökülme falan dendi ama il 2 veya 3 gün döküldü benim saçlarım herşeye tepkili birşey yapsam etkisini gösteriyor buda o kadar memnunum ki simdi fotoğraflarıma bakınnnn saçlarımı sarı yaptım gösterişli olsun diye
canim saclarin harikaaaaa uzamislar.. ama her kür her sacta ayni etkiyi birakmiyor. o yuzden o kadar ugrasirsam da uzamazsa diye de korkuyorum. bi de o bemiks ampulun kokusuna dayanamiyorumama sen harikasiiin.. renk de gayet guzel.. bn bu rengi pek sewmem aslnda.. kahve tonlari hos geliyor.. ama gayet gayet gayet guzel gozukuyo saclarin :)
güzel olmuş vovvbende yaptım sinemaki kürünü seninki kadar hatta birazdaha fazla uzamışlardı.. sonra kestirdim bidaha öyle uzamadı :26: yine mi yapsam bu kürden diyorum.. görünce heves ediyor insan
[MENTION][/MENTION]
canim yap derim muhteşem birşey bu yaa bide rüzgarda falan uçuyo ya böyle millet bakıyo çıtçıt zanneden bile var kuaförün gazabına uğramıştım ilk resmimde biraz al dedim çok aldı bende pişman oldum çok ağladım keşke kestirmeseydim diye ama işte bu sihirli formül ağlamamı kesti üzüntüm gitti ee biz bayanız bizimde savuracak saçlarımız olmalı değilmi canımsağlıcakla kal canım sorularınıza daima açığım ne isterseniz sorabilirsinizz...
banada her gelen soruyordu çıtçıt mı diyeaynen benimde biraz fazla aldı kuaför bidaha uzamadı. şimdi belimde ama eskisi gibi popoma kadar düşmüyor saçlarım. eskisi gibi olsun istiyorum bazen. maşa falan yapıncada güzel duruyor. gerçekten mucize gibi bir formül
aynen uzun saça hastayımdır ömür boyu uzun kullanırım heralde başkası kesmiyor benisarı daha havalı duruyor yalnız
kesinlikle doğru canım aahh ahh o kuaförler yokmu kıskançlıktan yapıyorlar cadılargüzelim saçlarım 10 cm al demiştim aldı eline makası belimdeki kahverengi saçlarım göğsüme çıktı nasıl kavga ettim kadınla yaa şimdi uzadı 3 ayda peki senin ne kadar zamanla uzadı canım bu formüle başlamadan önce saçın nerdeydi merak ettim popomda dedin yaa :)
Aaahh canım benim ALLAH razı olsun bebeğim ben varya bemiksin kokusunu çok sevdim varya herkes pis diyor ama ALLAH ALLAH...Canım denemketen kaçma güzellik için herşeye katlancaksın yani gülü seven dikenine katlanır misali tekrar dan çok saol canım darısı senin saçlarına bitanem sağlıcakla kal...
sadece sinameki ile mi uzadı saçınız, sizin uzun diye bir konunuz vardı orda bir sürü şey uyguluyordunuz :26:
evet katlanmak gerek canim :) cook tesekkur ederm darisi basima ewet.. peki sadece bu küru mu uyguladin 3ay boyunca. yoksa ek bakimlar da yaptin mi ?
masallah saclarina yaa..girdukce imreniyoruum. :)
hatırlıyorum senin konunu çok şey vardı orda hatta ben çoğunu yazmıştım kafama ama ikinci resminiz de eski sanki o konudan kalma değil mi?
birde gliserini nasıl uyguluyorsunuz, bende yaptım lakin aman aman bir yumuşama olmadı nerde yanlış yaptım acaba
gliserini yıkandıktan sonra nemli saçlarıma sürüyorum benimkini baya yumuşattı sanırım hatalı kullanıyorsun sakın kuru saça uygulama bütün nemin gider bebegim biliyorsundur zaten
Eki Görüntüle 965124 Eki Görüntüle 965125 Arkadaşlar bundan tam 3 ay önce saçlarım göğsümdeydi şimdi belimde bunu sinamekiye borçluyum... bu kürden çok memnunum 2 ay sonunda 2 hafta ara verdim o çok ettkiliymiş arkadaşlar ben bundan 3 ay önce saçlarım kısaydı yani göğsümde kestirdiğime okadar ama o kadar pişmandım ki anlatamam internete yazdım saç uzatma formülleri diye bu formül çıktı bu sihirli formül ilk inanmadım yorumları okudum kadınlar kulübündeki yorumlarada hep olumlu dökülme falan dendi ama il 2 veya 3 gün döküldü benim saçlarım herşeye tepkili birşey yapsam etkisini gösteriyor buda o kadar memnunum ki simdi fotoğraflarıma bakınnnn saçlarımı sarı yaptım gösterişli olsun diye