sinameki etkisizliği?

Vanilyaaaa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Mart 2015
55
3
1
33
arkadaşlar dün akşam aktardan sinameki aldım 1 fincan kaynamış suya 1 tutam sinameki koyarak yaklaşık 5 dk kadar demledim bal ve limonla tadlandırarak akşam saat 7 gibi içtim fakat hala hareket yok bi etki göstermedi sizce neden olabilir yada hala etki etme ihtimali var mıdır?

daha fazla ıcmeyın bıraz yuruyun calısır bol su da ıcın ılık
aslında sınamekı bagırsaga cok zararlı sındırmeye yarayan pıtırcıkları felc edıyor daha cok tembellestırıyor hergun ıcen bırı degılsın ınsallah cunku sonra hıc bısey ıse yaramaz olur
ben sana pırasa corbasını tavsıye ederım anııınnnda cırcır :)

ilk defa içtim ihtiyaç duyduğum için ama oda bi işe yaramadı hala acaba sinameki die başka bişey mi verdiler kuvvetli bi müshil die biliyorum ama etki bile etmedi kuvveti bırak

su yesılı rengınde yaprak yaprak olur tadıda ıgrenc olur :) sınamekı dedılerse dogrudur
etkı eder ama hemen musıl gıbı bekleme wc ye cıktıgında etkısını gorceksın
hemen etkı eden sey kabak- pırasa- ve duphalac suruptur

evet dediğin gibi değişik bi yeşil rengi yapraktı ama tadı öle iğrenç değildi çünkü ben içine 2 tatlı kaşığı kadar bal koydum ve limon ile içtim öle iğrenç değildi tadı daha etki etmedi inş dediğin gibi olur ve etki eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…