Premature Bebekler sinagis aşısı

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

lorasima

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2009
96
0
96
47
Samsun
slm aranızda sinagis aşısı yaptıran varmı yarın bizimkilere yapılacak yan etkisi ne oldu bilgi verirseniz çok sevinim şimdiden teşekkür ederim

slm aranızda sinagis aşısı yaptıran varmı yarın bizimkilere yapılacak yan etkisi ne oldu bilgi verirseniz çok sevinim şimdiden teşekkür ederim

Merhaba canım, Ben kızım için synagis aşısını gecen sene yaptırdım. Bu sene de 5 doz olarak yapılacak. Koruma aaçlı yapılıyor bu aşı. Aylık olarak koruyor. Benim kızım uzun süre oksijende kaldı, yaklasık 5 ay küvezde kaldı. BPD hastası. O yüzden de doktorumuz synagis asınısı yaptırıyor. Bu yıl sondefa olucaz. 5 doz olacak. Korkulacak bir ası degil. Yan etkisi İdil de olmadı..
İlk dozu ekim ayında yapıldı, 2. doz da kasım ayında bayramdan hemen sonra yapılacak..

benim evdeki oğluma ilk doz geçen ay yapıldı ikinci dozda haftaya yapılacak 6 doz olacakmış hiçbir yan etkisi olmadı bacaktan vurdular
hastanedeki oğlumada geçen ayın sonunda yapılmış bu ayın sonunda yine olacak
rsv virüsüne karşı koruma amaçlı 1500gr altında doğan bebeklere yapılan bir aşı
ileri prematüre bebekler rsv virüsüne yakalanırsa Allah korusun çok ciddi sorunlar hatta hayati tehlike yaşayabiliyorlarmış önlemek ve korumak için devlet ödeneğinde uygulanıyor özelde tek doz 1000tl

bana söleyecek bişi kalmamış

ya kızlar benim niye bu aşıdan haberim yok ilk defa duyuyorum benim bebişimde 30 haftalık 1180 gr doğdu.medipolde doğum yaptım doktorumda doçent ama ama bana bişey sölenmedi.şu an 7 aylık düzeltilmiş 5 aylık geçmi kaldım acaba(

slm arkadaşlar bugün oldu ilk aşılarını 2. sini 9 aralıkda olacak inş fazla yan etkisi olmaz oğlum biraz iştahsız ama genelde öyle olduğu için aşıya pek bağlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…