• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Premature Bebekler sinagis adlı aşıyı yaptıran var mı?

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
kızlar şimdi bütün prematüre bebeklere yapılması gereken bişeymi benim kızımda 28 haftalık doğdu durumu iyi olanlara yapılmıyo derken nasıl anlamadım sende bursadasın fakülteyemi götürüyosun bebeyini ayy kafam karıştı ya

Doktoru, bizi fakülteye yönlendirdi,hastaneden çıktığından beri her ay götürüyoruz.Prematüre doğan bebeklerin belirli bir süre nöroloji ve fizik doktorunun gözetiminde olması gerekiyormuş.Her ay yeni doğana da götürdük,bundan sonra 3 ayda bir getirin dediler,her hangi bir problemi yok çok şükür.Her ay da doktoruna götürüyoruz.Aygün Küçükerdoğan,Zübeyde Hanımda çalışıyor,prematürelerle ilgileniyor.

Doktoru, bizi fakülteye yönlendirdi,hastaneden çıktığından beri her ay götürüyoruz.Prematüre doğan bebeklerin belirli bir süre nöroloji ve fizik doktorunun gözetiminde olması gerekiyormuş.Her ay yeni doğana da götürdük,bundan sonra 3 ayda bir getirin dediler,her hangi bir problemi yok çok şükür.Her ay da doktoruna götürüyoruz.Aygün Küçükerdoğan,Zübeyde Hanımda çalışıyor,prematürelerle ilgileniyor.

saol canım cevabın için bende sürekli götürüyorum kendi doktoruna fakat biz hiç fakilteye gitmedik testlerimizin çoğunu medicalde iki tanesinide dışarıdan yaptırdık zaten taburcu olmadan önce bütün tahliller ve tester yapılıp öyle taburcu ediliyomuş sonrada tekrar yapılması gerekenleri yaptırdık beyin kalça usgsi rop muayenesi kalp ekosu işitme testi kan ve idrar tahlilleri yapıldı ne olursa olsun prematüre oldukarı için hep tedirgin oluyo insan

Back