- 27 Şubat 2011
- 425
- 17
- 118
canım maşallah ne kadar güzelsin bayıldım yuzune bebek gibi
siyah yapma cnm bence yapay duruyor peruk gibi ben öyle düsünuyorum onun yerıne koyu kestane yap koyu kahve yap çikolata renklerini dene istersen o zaten baya koyu oluyor ama geri dönüşü siyah kadar zor olmaz herhlde
bence çok güzel olur yüzün çok güzel ve gözlerin olduğu gibi ortaya çıkar...simsiyah saç sarı saç kadar çekici bence...bende siyah kullanıyorum,çok memnunum
Arkadaşlar benim saçlarım şu an koyu kestane rengine boyalı , yani kendi rengine.. Fakat boya aktıkça bir kızıllık oluştu. Gözlerim yeşil-mavi karışımı yani turkuaz gibi ve tenim çok beyaz. Saçlarımı siyah boyasam mı karar veremiyorum. Siz ne dersiniz? Siyah boyayıpta mat bir görünüm elde etmekten korkuyorum. Parlak olmalı.. Ama yakışır mı??
cnm çok güzelsin ya maşallah nazar değmesin.ben de koyu renge boyucam ama parlak olsun istiyorum
cnm çok güzelsin ya maşallah nazar değmesin.ben de koyu renge boyucam ama parlak olsun istiyorum
canım bnmde saçlarım simsiyah kendi saç rengim ve belime kadar uzun düz ben esmerim ancak.ama sana şunu söyliyim simsiyah çok güzel bi renk fakat yüzü olduğundan daha sert gösteriyor direk yüzü ön plana çıkartıyor yani yüz sadece ön planda oluyor saç 2.planda kalıyor ve bnm görüşüm siyah saçlıların sürekli makyaj yapmasından yana yüz ifadesi ancak o şekilde yumuşatılabilir ama hergünde makyaj olmaz...bnde saçlarımı karamel tonlarında boyatıcam sana da yakışacağını düşünüyorum
Arkadaşlar benim saçlarım şu an koyu kestane rengine boyalı , yani kendi rengine.. Fakat boya aktıkça bir kızıllık oluştu. Gözlerim yeşil-mavi karışımı yani turkuaz gibi ve tenim çok beyaz. Saçlarımı siyah boyasam mı karar veremiyorum. Siz ne dersiniz? Siyah boyayıpta mat bir görünüm elde etmekten korkuyorum. Parlak olmalı.. Ama yakışır mı??
Çok teşekkür ederim tatlım , o güzellik senin güzel bakan gözlerindePalette'nin renkleri parlak oluyor canım
cnm çok güzelsin :) valla siyah sana muhteşem derecede yakışır emin ol göz rengini daha çok ön plana çıkaracaktır
cnm ben bugün gittim markete. lorealin casting serisini alcaktım 16liraydı biraz fazla geldi fiyatı. alamıcağımdan değil de saçımın sol arka tarafı sadece beyazlaşma başladı. benim eşim de siyah seviyo. bende de simsiyah saç ii durmuyor.fiyatını görünce eşim de mıymıy etti. ben de ii garnier deneyelim dedim(bu arada önceden loreal casting krem ini bitter çikolatasını kullanmıştım simsiyah olmuştu saçlarım. açıkcası pek beğenmemiştim. parlak da olmadı ,saçım da sertleşmişti.)garnierin kahve rengini 4 numarasını aldım denedim ancak içinde az miktar boya var saçlarım omuzlarımda ancak yetişti boya. oysa lorealde daha çok boya var. neyse saçlarıma sürdüm bekledim yıkadım. kremini sürdüm. sonuç renk mükemmel oldu öyle çok beğendim ki tam istediğim renk. bi de yumuşacık oldu saçlarım. kahve düşünenn hiç düşünmesin garnierin rengi güzel ben çok beğendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?