Saç Rengi ve Saç Boyama Simsiyah ve Parlak Saçlar(Resimli)

bende siyaha boyuyorum saçlarımı daha önce karamel snra koyu kahve kullanmıştım ama kendi doğal saçlarım orta kahve bide beyaz tenliyim gözlerimde mavi olnca çok yakıştırmadm kendime 2 yıldır siyaha boyuyorum değiştirmeyi düşünmüyorum arada bi sarıya aklım takılıyo ama çok işlemden geçmesi gerekio saçlarım çok uzun belime değcek rengini deiştirdiğimde yanmasından korkuyorum bu yüzden siyaha devam...

canım maşallah ne kadar güzelsin bayıldım yuzune bebek gibi
siyah yapma cnm bence yapay duruyor peruk gibi ben öyle düsünuyorum onun yerıne koyu kestane yap koyu kahve yap çikolata renklerini dene istersen o zaten baya koyu oluyor ama geri dönüşü siyah kadar zor olmaz herhlde

Son düzenleme:

Teşekkür ederim tatlım , o senin güzelliğin =)

bence çok güzel olur yüzün çok güzel ve gözlerin olduğu gibi ortaya çıkar...simsiyah saç sarı saç kadar çekici bence...bende siyah kullanıyorum,çok memnunum

bence çok güzel olur yüzün çok güzel ve gözlerin olduğu gibi ortaya çıkar...simsiyah saç sarı saç kadar çekici bence...bende siyah kullanıyorum,çok memnunum

Sarı saçlı arkadaşlarımız alınmasın, o da onların tercihi , ayrıca doğal olanları da çok yakıştırıyorum ama doğal sarışın olmayanlar saçlarını sarı boyadıklarında hiç yakıştırmıyorum ben yahu. Siyah nispeten daha iyi bence. Hele bir de parlak olursa

Son düzenleme:

cnm çok güzelsin ya maşallah nazar değmesin.ben de koyu renge boyucam ama parlak olsun istiyorum

Bence gözünü karart tamamını yap :) Bayılırım siyaha . Sana müthiş olur .
Gölge olarakda çok güzel olmuş

canım bnmde saçlarım simsiyah kendi saç rengim ve belime kadar uzun düz ben esmerim ancak.ama sana şunu söyliyim simsiyah çok güzel bi renk fakat yüzü olduğundan daha sert gösteriyor direk yüzü ön plana çıkartıyor yani yüz sadece ön planda oluyor saç 2.planda kalıyor ve bnm görüşüm siyah saçlıların sürekli makyaj yapmasından yana yüz ifadesi ancak o şekilde yumuşatılabilir ama hergünde makyaj olmaz...bnde saçlarımı karamel tonlarında boyatıcam sana da yakışacağını düşünüyorum

Canım ben karamel yaptım ama benim tenim, özellikle kaşlarım felan en fazla açık kahverengiyi kaldırıyor. Daha açık renkleri yakıştırmıyorum kendime. O yüzden son kez ve artık temelli(umarım) olarak siyahta karar kıldım

cnm çok güzelsin :) valla siyah sana muhteşem derecede yakışır emin ol göz rengini daha çok ön plana çıkaracaktır

Çok teşekkür ederim tatlım , o güzellik senin güzel bakan gözlerinde Palette'nin renkleri parlak oluyor canım

cnm ben bugün gittim markete. lorealin casting serisini alcaktım 16liraydı biraz fazla geldi fiyatı. alamıcağımdan değil de saçımın sol arka tarafı sadece beyazlaşma başladı. benim eşim de siyah seviyo. bende de simsiyah saç ii durmuyor.fiyatını görünce eşim de mıymıy etti. ben de ii garnier deneyelim dedim(bu arada önceden loreal casting krem ini bitter çikolatasını kullanmıştım simsiyah olmuştu saçlarım. açıkcası pek beğenmemiştim. parlak da olmadı ,saçım da sertleşmişti.)garnierin kahve rengini 4 numarasını aldım denedim ancak içinde az miktar boya var saçlarım omuzlarımda ancak yetişti boya. oysa lorealde daha çok boya var. neyse saçlarıma sürdüm bekledim yıkadım. kremini sürdüm. sonuç renk mükemmel oldu öyle çok beğendim ki tam istediğim renk. bi de yumuşacık oldu saçlarım. kahve düşünenn hiç düşünmesin garnierin rengi güzel ben çok beğendim

Canım ben Garnier denemiştim bir kere, kokusu çok rahatsız etmişti yanlış hatırlamıyorsam, yumurta gibi kokuyrdu. Evet Loreal Castingler çok pahalı, iki kutusu 30 milyona felan geliyor, değmez. Ben Palette'nin bir numaralı siyahını boyadım. Ve sonuç inanılmaz.. Yumuşacık, pasparlak ve kuzguni siyah saçlar. Gerçekten bayıldım. Yakında fotosunu çekme imkanım olursa koyarım mutlaka Bu arada saçlarını güle güle kullan canımmm

Son düzenleme:
Canım bence siyaha boyama sıkıldığın zaman siyahtan kurtulman çok zor olur daha açık renkleri tercih edersen hem sana daha çok yakışır bence.Ayrıca şu anki saç rengin sana çok yakışmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…