Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaşlar fikirleriniz için tekrar teşekkürler , sizce saçlarım istediğim uzunluğu aldıktan sonra mı boyayayım , yoksa kısayken boyayayım uzadıkça diplerini mi boyayayım? Boya uzamasını etkiler mi?
Arkadaşlar fikirleriniz için tekrar teşekkürler , sizce saçlarım istediğim uzunluğu aldıktan sonra mı boyayayım , yoksa kısayken boyayayım uzadıkça diplerini mi boyayayım? Boya uzamasını etkiler mi?
bence bu renk o guzelım gozlerını kapamıs yanı ya daha acık yap yada sıyah ama tavsıyem renklı gozlerde sıyahtan yana
Saç rengini çok beğendim canım.Ama en çokta kahkülünü beğendim kahkül yaptırasım vardı seninkileri görünce daha bir arttı yaptırma istegim. =)) Şimdiki saç renginden bir kaç ton daha açığı çok güzel durur ama koyu renk yaptırmak istiyorsan da koyu kahve falan yaptır simsiyah saçtan daha güzel durup sana daha çok yakışacağına eminim =)
beyaz ten ve renkli gözde harika duruyo siyah saç,küçük sırlarda ayşegülün saçları çok yakışıyo ona gözüde yeşil teninde bembeyaz yapıp kırmızı ruj sürüyo harika oluyo.ama tabi siyah saçı tekrar açmak isediğinde açması zor oluyo.kesin istiyorum 2sene kulancam diyosan yap yakışır
Alnım çok geniş olduğu için kahkül kullanıyorum çocukluğumdan beri. Hiç kahkülsüz halimi hatırlamam. Öyle ki kahkülsüz sokağa çıksam çıplak gibi hissederim kendimi desem yeridir =:93: Kahverengi saçtan sıkıldım artık canım, kendi saç rengim koyu kestane zaten kahve sayılır =) Şöyle pırıl pırıl parlayan bir siyah olsa tadından yenmez
Ayşegül'ün gözleri yeşil mi , hiç dikkat etmemişim
O zaman sen siyahi dene, eger cok koyu durursa ve begenmezsen zamanla akar, kirilir zaten rengi.
Evet koyu yesil.
O zaman önce uzatıyorum saçlarımı sonra da simsiyah kara marsık gibi boyuyorumm
Bal rengi gibin duruyr
Kara marsik. Evet onun gibi birsey. Fazla belirgin degil.
bence suanki rengin ve buna yakın tonlarda kal siyah dönüşü cok zor bir renk
O zaman önce uzatıyorum saçlarımı sonra da simsiyah kara marsık gibi boyuyorumm
Bal rengi gibin duruyr
bence siyah çok yakışır sana bi ara sibel can boyatmıştı gözlerinin rengi çıkmıştı ortaya boyatıncada resmini koy cnm
Arkadaşlar benim saçlarım şu an koyu kestane rengine boyalı , yani kendi rengine.. Fakat boya aktıkça bir kızıllık oluştu. Gözlerim yeşil-mavi karışımı yani turkuaz gibi ve tenim çok beyaz. Saçlarımı siyah boyasam mı karar veremiyorum. Siz ne dersiniz? Siyah boyayıpta mat bir görünüm elde etmekten korkuyorum. Parlak olmalı.. Ama yakışır mı??[/ATTACH]