Saç Rengi ve Saç Boyama Simsiyah ve Parlak Saçlar(Resimli)

Canım var, palette ve kolestonun açıcıları. Oryale göre daha az yıpratıyor. Ama sana tavsiyem koyu kahveye boya önce saçlarını. O da siyah gıbı görünüyor ama çabuk akıyor ve sıkılırsan dönmesi daha kolay.

sakın sıyaha felan boyama canım ılk resımde kı halın cok guzel

sakın sıyaha felan boyama canım ılk resımde kı halın cok guzel

Ben kararımı verdim fikirleriniz için yine de teşekkürler. Ama şimdi de takıldığın başka bir nokta var. Saçlarıma sinameki formulü uyguluyorum şu an. Şimdi mi siyaha boyasam, yoksa uzadıktan ve bakım bittikten sonra mı?

Arkadaşlar bugün gittim Palette'nin siyahını aldımmmmmmmmmmm sonunda ama boyalar bana bakıyor ben onlara bakıyorum, boyasam mı acaba :18:

ben de saçlarımı siyaha boyatınca parıl parıl parlar ama 2 senedir boyatmıyorum zaten koyu kestane normal hali de parlaktır çünkü saçlarımın özellikle fönlüyken..Palette kullanırdım ama o zamanlar...

parlak siyah isteyenlere kesinlikle palette öneririn,resmen iki ay falan parlaklığı sürüyo bende

ben de saçlarının resimdeki halini çok yakıştırdım sana ama madem ki siyaha karar verdin, boyalarını aldın. bismillah de de başla boyamaya bi an önce aklın iyice karışmadan. eminim siyah da yakışacaktır.

Birazdan başlayacağım .. :26:

bende palette koyu kahve boyadım simsiyah oldu ya :S

bitince resmini ekle çok merak ettim ama bencede yakışacaktır çok güzelsin saçın koyu renk olursa yüzün daha da ortaya çıkacaktır

Palette aldım ama siyah inci değil canım. Siyah incinin gece mavisi vardı, gözüm yemedi, ben de normal siyah aldım ve şu an saçımda bekliyorum :90:

olsun cnm siyah siyahtır boşver..yakışıcağına eminim sana fotoğrafını bekliyorum merakla

canım nasıl olduuu? çok merak ettim, fotoğraf eklersen sevinicez hep beraber =)

mavi siyah iki sefer denemiştim özellikle eşim çok beğenmişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…