bende simsiyah yapmak istiyorum saçlarımı.. uzun ve düz saçlarım var..yuvarlak yüzlüyüm..ama bir korkum var ya sıkılırsam değiştirmek istersem geri dönüşü zor diyorlar hiç mi çaresi yok dönmenin??
sakın sıyaha felan boyama canım ılk resımde kı halın cok guzel
parlak siyah isteyenlere kesinlikle palette öneririn,resmen iki ay falan parlaklığı sürüyo bende
ben de saçlarının resimdeki halini çok yakıştırdım sana ama madem ki siyaha karar verdin, boyalarını aldın. bismillah de de başla boyamaya bi an önce aklın iyice karışmadan. eminim siyah da yakışacaktır.
palette siyah inci ye boya derim
Arkadaşlar önerileriniz için teşekkürler. Artık bir kaç yıl sıkılmadan , severek kullanacağım bir saç rengi bulmak istiyorum. Çünkü devamlı değiştirerek ancak saçlar yıpranıyor :26: Palette'nin siyah rengi hakkında bir bilginiz var mı acaba? Koyu kahvede yaptım, şimdiki saçım da koyu kestane aslında siyahtan bir farkı yok. Sadece koyu kestane iki ayda aka aka bu renge dönüştü. Ama akmasın yani canıma minnet
Palette aldım ama siyah inci değil canım. Siyah incinin gece mavisi vardı, gözüm yemedi, ben de normal siyah aldım ve şu an saçımda bekliyorum :90:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?