Saç Rengi ve Saç Boyama Simsiyah ve Parlak Saçlar(Resimli)

Bence istedigin uzunluga gelince boya, ben öyle yapmayi düsünüyorum. Dinlensin saclarin biraz. Su anki saclarin da fena degil. Boya uzamasini etkiler mi bilemem ama yorabilir sac diplerini. Eskisi gibi beline kadar uzatmak istiyorsan sinameki formülünü uygula, gercekten ise yariyor.

bence bu renk o guzelım gozlerını kapamıs yanı ya daha acık yap yada sıyah ama tavsıyem renklı gozlerde sıyahtan yana

bence bu renk o guzelım gozlerını kapamıs yanı ya daha acık yap yada sıyah ama tavsıyem renklı gozlerde sıyahtan yana

Açık renkte kullandım canım Yapmadığım renk kalmadı benim =D Ama açık renk saça bilmiyorum alışmadığımdan mıdır yoksa başka bir şeyden mi bir türlü alışamadım. Bana her gün yıkadığım halde saçlarım kirli gelirdi . Ben de koyu yaptım. Şimdi herkes yakıştığını söyleyince siyah düşünmeye başladım. Peki bitkisel boya kullansam daha mı iyi olur?

Saç rengini çok beğendim canım.Ama en çokta kahkülünü beğendim kahkül yaptırasım vardı seninkileri görünce daha bir arttı yaptırma istegim. =)) Şimdiki saç renginden bir kaç ton daha açığı çok güzel durur ama koyu renk yaptırmak istiyorsan da koyu kahve falan yaptır simsiyah saçtan daha güzel durup sana daha çok yakışacağına eminim =)

beyaz ten ve renkli gözde harika duruyo siyah saç,küçük sırlarda ayşegülün saçları çok yakışıyo ona gözüde yeşil teninde bembeyaz yapıp kırmızı ruj sürüyo harika oluyo.ama tabi siyah saçı tekrar açmak isediğinde açması zor oluyo.kesin istiyorum 2sene kulancam diyosan yap yakışır

Alnım çok geniş olduğu için kahkül kullanıyorum çocukluğumdan beri. Hiç kahkülsüz halimi hatırlamam. Öyle ki kahkülsüz sokağa çıksam çıplak gibi hissederim kendimi desem yeridir =:93: Kahverengi saçtan sıkıldım artık canım, kendi saç rengim koyu kestane zaten kahve sayılır =) Şöyle pırıl pırıl parlayan bir siyah olsa tadından yenmez

Ayşegül'ün gözleri yeşil mi , hiç dikkat etmemişim

O zaman sen siyahi dene, eger cok koyu durursa ve begenmezsen zamanla akar, kirilir zaten rengi.

Ayşegül'ün gözleri yeşil mi , hiç dikkat etmemişim

Evet koyu yesil.

bence suanki rengin ve buna yakın tonlarda kal siyah dönüşü cok zor bir renk

bence siyah çok yakışır sana bi ara sibel can boyatmıştı gözlerinin rengi çıkmıştı ortaya boyatıncada resmini koy cnm

bence siyah çok yakışır sana bi ara sibel can boyatmıştı gözlerinin rengi çıkmıştı ortaya boyatıncada resmini koy cnm

Önce saçlarımı sinameki formülüyle belime kadar uzatıp daha sonra boyamayı düşünüyorum. Boya uzamasını felan etkiler belki belli olmaz. Ama Palette'nin siyah incisinden boyayacağım sanırım =)))):89:

Mavisiyahta çok güzel olur aslında renk olarak :93:

bende simsiyah yapmak istiyorum saçlarımı.. uzun ve düz saçlarım var..yuvarlak yüzlüyüm..ama bir korkum var ya sıkılırsam değiştirmek istersem geri dönüşü zor diyorlar hiç mi çaresi yok dönmenin??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…