Saç Rengi ve Saç Boyama Simsiyah ve Parlak Saçlar(Resimli)

oske9393

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2010
707
1
0
Erzincan
Arkadaşlar benim saçlarım şu an koyu kestane rengine boyalı , yani kendi rengine.. Fakat boya aktıkça bir kızıllık oluştu. Gözlerim yeşil-mavi karışımı yani turkuaz gibi ve tenim çok beyaz. Saçlarımı siyah boyasam mı karar veremiyorum. Siz ne dersiniz? Siyah boyayıpta mat bir görünüm elde etmekten korkuyorum. Parlak olmalı.. Ama yakışır mı??

Eklentiler

• $DSCF5535.jpg
    56,4 KB · Görüntüleme: 389
  • $DSCF5534.jpg
    64,7 KB · Görüntüleme: 383
Son düzenleme:
sana cok benzeyen ten rengim ve gözlerim var siyah bende byadım. Kızıl siyah,viyole siyah bir gün sıkıldım ve saçlarımın yarısını kuaförde bırakarak kurtuldum.tavsye etmem.ama illa boyicam dıyosan loreal hep parlak oluyo donuk olmuyo

lorealin preference serisini dene parlak olmasını istiyorsan mavi siyah da olabilir ama çok çabuk akıyor söyleyeyim

şuanki halin cok güzel bu tonlarda yeniden iyi bir boyayla parlaklık elde etsen daha iyi olur
renkli göz ve beyaz tenlilerde oldum olası siyah sacı sevmem ama sen bilirsin tabi:)

beyaz tenli ve renkli gözlüsün su anki sacinin rengi gercekten harikaaaa ama degisiklik istiyorsan illa ki bence siyah yapma (nacizane görüsüm) ben sana bir kac tane baska renk göstereyim belki begenirsin iste canim illa bi degisiklik istiyorsan bu renklerin sana yakisacagini düsünüyorum tabi sen siyahida tercih edebilirsin

Arkadaşlar önerileriniz için teşekkürler. Artık bir kaç yıl sıkılmadan , severek kullanacağım bir saç rengi bulmak istiyorum. Çünkü devamlı değiştirerek ancak saçlar yıpranıyor :26: Palette'nin siyah rengi hakkında bir bilginiz var mı acaba? Koyu kahvede yaptım, şimdiki saçım da koyu kestane aslında siyahtan bir farkı yok. Sadece koyu kestane iki ayda aka aka bu renge dönüştü. Ama akmasın yani canıma minnet

canım ilk başta siyah yaparsan dönmen zor olur ve siyah eğer insanın kendi doğal rengi değilse bence çok kötü duruyo peruk gbi
ben koyu rengi çok seviyorum 1-2 ay sonra boyamayı düşünüyorum uzun süredir bu konuyu araştırıyorum zaten
palette siyah inci serisinin buğulu gece diye bi rengi var ondan bir kutu aldım annemn saçının tamamını kendi saçımında bir tutamımı onunla boyadım tam istediğim gbi oldu yumuşak ve doğal gbi duran koyulukta oldu onu tavsiye ederim
boya bu
çok konuştum umarım yardımcı olmuşumdur

Eklentiler

• $guzelkiz[1].jpg
    89,6 KB · Görüntüleme: 391
Son düzenleme:
bence siyah yapma sert durur ama onun yerine palettede büyülü kahve , çikolata kahve , yada koyu kumral tarzı tonlar sende daha uyumlu durur..

Teşekkür ederim canım. Bu renk çok hoşmuş , tam siyah değil sanırım. Çok koyu kahve gibi duruyr

Siyah sana cok yakisir ama bence siyah yerine koyu kahveyi tercih et. O da siyah gibi duruyor ama siyah kadar yapay durmuyor. Sana tavsiyem cok parlak siyahlari tercih etme, siyahta beyaz parlamalar pek hos olmuyor. Mat siyahlar daha güzel ve dogal. Onu da koyu kahveyle elde edebilirsin. Koleston kadife kahve güzele benziyor ama hic denemedigim icin bir sey diyemem. Istersen bir arastir.

Parlak iyi durmaz mı diyrsun canım ama bir yıldır parlak dümdüz ve siyah saçlara acayip özeniyorum. Saçlarım ne güzel belime kadardı ama kestirdim salak gibi değişiklik olsun diye. Şimdi uzamaya başladılar. Herkes parlak ve siyah saçlar daha iyi durur der ama... Diğer kızların da fikrini almak isterim. Bir iki sorum daha olacak. Koyu kahve çok kullandım, çevremdekiler çok yakıştırdılar ama çabuk akıyor. Artık hep kullanacağım bir renk istiyorum. Bu yüzden tavsiye ettiğiniz renklerin hangi markalarını önerirsiniz? Bitkisel boyalar daha mı iyidir? Bir de saçlarım uzadıktan sonra mı boyayayım? Yoksa kısayken mı? Çok oldu ama sizin fikirleriniz benim için değerli cilalamayaglama ehehehe

Parlak sac iyidir ama boyalarin özellikle siyah boyanin verdigi parlaklik cok yapay. Koyu kahve 3 numara miydi? Benim bildigim pek akmaz koyu kahve ama altinda kizil varsa kizillar alttan gözükür. Palette 3 numarayi dene istersen, 4 de olabilir. Annemin saclarini yillardir 4 numaraya boyuyorum bildigin siyah su an saclari. Ne cok asiri parlak ne de cok mat. Kendi dogal saclari gibi. Bitkisel boyalar cabuk akar diye biliyorum. Istersen simdi boya, ama uzattiginda da koyu rengi tercih et, kahküllerini de kesmeye devam et. Off müthis olur. :116: En sevdigim sey uzun düz siyah sac, kisa kahküller, yesil göz, beyaz ten...

Bu arada hint yagi, badem yagi ve zeytin yagini esit oranlarda karistirip saclarinin tümüne güzelce yedirerek sür. 1-2 saat sonra yika. Güzel parlatiyor saclari. Ayrica duyduguma göre hint yagi saclarin rengini biraz koyulastiriyormus. Koyulastirmasa bile en azindan boyanin akmasini önler.

Arkadaşlar fikirleriniz için tekrar teşekkürler , sizce saçlarım istediğim uzunluğu aldıktan sonra mı boyayayım , yoksa kısayken boyayayım uzadıkça diplerini mi boyayayım? Boya uzamasını etkiler mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…