Teşekkür ederim canım ama mat bir renk elde etmekten korkuyorum.bence süper olur
canım ilk başta siyah yaparsan dönmen zor olur ve siyah eğer insanın kendi doğal rengi değilse bence çok kötü duruyo peruk gbi
ben koyu rengi çok seviyorum 1-2 ay sonra boyamayı düşünüyorum uzun süredir bu konuyu araştırıyorum zaten
palette siyah inci serisinin buğulu gece diye bi rengi var ondan bir kutu aldım annemn saçının tamamını kendi saçımında bir tutamımı onunla boyadım tam istediğim gbi oldu yumuşak ve doğal gbi duran koyulukta oldu onu tavsiye ederim boya bu Eki Görüntüle 147528
çok konuştumumarım yardımcı olmuşumdur
Parlak iyi durmaz mı diyrsun canım ama bir yıldır parlak dümdüz ve siyah saçlara acayip özeniyorum. Saçlarım ne güzel belime kadardı ama kestirdim salak gibi değişiklik olsun diye. Şimdi uzamaya başladılar. Herkes parlak ve siyah saçlar daha iyi durur der ama... Diğer kızların da fikrini almak isterim.Bir iki sorum daha olacak. Koyu kahve çok kullandım, çevremdekiler çok yakıştırdılar ama çabuk akıyor. Artık hep kullanacağım bir renk istiyorum. Bu yüzden tavsiye ettiğiniz renklerin hangi markalarını önerirsiniz? Bitkisel boyalar daha mı iyidir? Bir de saçlarım uzadıktan sonra mı boyayayım? Yoksa kısayken mı? Çok oldu ama sizin fikirleriniz benim için değerli cilalamayaglama ehehehe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?