Saç Rengi ve Saç Boyama Simsiyah ve gür kaş - kızıl saç uyumsuzluğum

nastasya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2013
56
3
48
İstanbul
Merhaba arkadaşlar,

Kaşlarım gür ve simsiyah. Bir resim yükledim, aynı siyah ve gürlükte diyebilirim, resimdekinden biraz daha ince. Kaşlarımı çok seviyorum ancak saçımı açık kızıl yaptığıum için ciddi bir uyumsuzluk oluyor.

Tüy sarartıcı ile de denedim ancak; hiç bir değişiklik olmadı. Çok gür ve sık olduğu için etkisiz.

Kuaföre boyatsam çok abes mi kaçar? Seyrek kaşlar boyanınca güzel oluyor da benim gibi gür kaşı olanlar ne yapıyor acaba merak ediyorum.

 

ya aynı sorun bendede var sırf bu yüzden saçlarımı boyatamıyorum napıcaz biz cvp yazan yokmu bu arada eğer çözüm bulursan benide bbenide bilgilendirr
 
benim de kaşlarım çok siyahtı. hatta kullandığım siyah eyelinerla aynı renkti diyebilirim tüy sarartıcıyla açıldı ama çok rahat. 4-5 dakika falan bekletsen işe yaramıyor mu acaba?
 
Tüy sarartıcı turunculuk vermiyor mu ? yani güneşte falan bakırımsı parlamaz mı.. saçını boyadığın kızıl boyayla boyayabilirsin.. benim ablamında kaşları çok siyahtır onunda sarı boyayla 10 dk beklettik çok hoş oldu hatta fotoğrafta koyarım birazdan benimde kaşlarım koyudur ama bende kuaförde boyatıyorum saçlarım bakır şuan çünkü ve çokda güzel oluyor 2-3 ay kalıyor.
 
benim de kaşlarım çok siyahtı. hatta kullandığım siyah eyelinerla aynı renkti diyebilirim tüy sarartıcıyla açıldı ama çok rahat. 4-5 dakika falan bekletsen işe yaramıyor mu acaba?

canım tüy sarartıcıyı denedim hatta 10 dakika bile bekledim ama olmadı maalesef, dediğim gibi kaşlarımın her bir tanesi uzun, sık ve kalın. biraz seyrek ya da yumuşak olsalar neyse de olmuyor işte ne yapalım



yok canım tüy sarartıcı olmuyor maalesef. kendim boyamaya cesaret edemedim kuaföre gideyim diyorum son çare. hiç etrafımda, sokakta da görmediğim için garipsiyorum benim gibi kaşı olup da boyatanları. oysaki tenim de bembeyaz ruh gibi. bu yüzden iki yıldır siyaha boyuyordum saçlarımı. şimdi kıpkırmızı ama kaşlar \:
uzatıyorum kaşlarımı, kuaföre gideyim belki inceltirler adam ederler boyarlar.
bunca yıl kapkara gezince bir anda farklı bir bene tepkiler de korkutuyor açıkçası.


teşekkür ederim cevaplarınız için.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…