selam arkadaşlar,
saçlarım belime kadar uzun ve platin sarısıydı (seda sayanınki gibi)
erdem kıramerin kendisine yaptırmıştım 2009 da 800 tl ye yaptı.ama saçta hiç mi yıpranma olmaz,inanın hiç yoktu.saç kremi kullanmıyordum 2si bir arada sampuanla yumusacık oluyordu.tabi dipler uzamaya başladı ve insan tek sefere mahsus veriyor 800 tlyi de sürekli nasıl vereyim, dip için de 300 tl demişti,şimdi ne kadardır kimbilir.başka popüler kuaförler baktım daha ucuz niye erdem kıramere gideyim dedim ve sıcak makas yapan kuaföre gittim ve yıl 2011 saç dip yaparken koptu ve saçlarımı kopardığı için 250 tl ödedim.ağlaya ağlaya savcılığa gittim,suç duyurusunda bulundum.1 ay sonra takipsizlik belgesi geldi.mağdur olduğum konu saç diye ciddiye alınmadım.oysa yara alan yalnızca saçım değildi,ruhum yara almıştı.
sonra kendim saçımı küt kestim ve kendim boyama başladım.(saçlarım siyah) açıcı kullanmadan saçımı öyle bir geçer zamankide aylinin saçı gibi yaptım.zaman zaman dip falan yapıyordum.fakat birgün saçımı kendim boyamaya üsendim.kolay renk,gideyim bir kuaföre yaptırayım dedimbu perşembe günü oluyor tüm bunlar..bakırköy incirlide adliyenin oralarda (karsısında bir ozon center olan kuaför) bir yere gittim.kuaför saçıma baktı ve kolay renk dedi dip boya uygulamasına başladı.loreal 8.1 kullandığımı aynı boyayla dip yapmasını söyledim fakat kuaför ısrarla açıcı sürmeyin dememe ragmen boyaya açıcı karıştırmış.ve buna ragmen rengi tutturamadı,tam portakal rangi.dükkanda ne var ne yok kırdım gecirdim çıktım.üstüne 6.1 sürdüm turunculuk kapanmadı.ben de aglaya aglaya siyah boya aldım sürdüm üstüne.
tabi 3 yıl platin olunca siyahı çok yadırgadım.beyaz sabunla yıkıyorum köpükler lacivert lacivert akıyor ama gözle görülür bir açılma yok,4 gündür her gün 3 kez sabunluyorum inşallah biraz olsun renk kırılır.
size tavsiyem çok popüler kuaförlerinbizzat kendisine sürekli olarak gidecek gücünüz yoksa sarı saça bulaşmayın.sonunuz kısa simsiyah saçlar olur.normal kuaförler çok cahil.düz boya bile sürmekten acizler.ama küçücük işlemler için fiyatları 100 tl den başlatmayı çok iyi biliyorlar.