Saç Rengi ve Saç Boyama simsiyah saçı açmak...

nisanı bekle bakalım onun sonucu güzel olursa boyatırsın yok olmazsa siyah saçı eziyetsiz açan bir teknoloji çıkana kadar bu arzunu kalbine göm derim :)

bence de :) ben herşeyi göze aldım, sildiricem...biraz pahalı ama.. sildirme+boya 130 lira. Çok üzgünüm çoook

nisanı bekle bakalım onun sonucu güzel olursa boyatırsın yok olmazsa siyah saçı eziyetsiz açan bir teknoloji çıkana kadar bu arzunu kalbine göm derim :)

bence de :) ben herşeyi göze aldım, sildiricem...biraz pahalı ama.. sildirme+boya 130 lira. Çok üzgünüm çoook

gömdüm kalbime pis siyah boyaa:mymeka:
kalbime gömdüm senağlama

bende siyah boya kurbanıyım arkadaslar 2 sene önce boyattım ama gercekten 2 seneden fazla tutamıo insan sacında.açtırmaya korktum upuzun saclarımı kestirdim kulak memem hizasında sonrada uzadıkca kestiririm dedim ama yok uzamıyor yarın kuaföre gidicem bi çare bulcam artık.oryal çok yakıo mu ya

ay canım niye kestirdin ya yazık olmuşş üzüldüm ben de manyak gibi upuzun kıvırcık kızıl saçlarımı kısacık kesip siyaha boyadım bir depresyon anıydı. ya ben bir kere orealle saç açtırdım yanma olmadı ama o kadar yıprandı ki saçım 2-3 ay sürekli döküldü ne kremler ne yaglar hiç fayda etmedi kazık gibiydi. sonradan düzeldi ama istemiyorum ben aynı şeyi bir daha yasamayı. usta bir kuaförde yaptırmıştım hem de söylemişti bana böyle böyle zarar vericek biraz diye. işinin ehli olmayan birine yaptırırsan yanabilir de tabi.

tamemen dogal ve ekonomık yontem SİRKE 29 eylülde saçlarımı siyaha boyamıştım rengi açıldı diye dün tekrar boyattım düşün yani kepeklenme,yaglanma problemim için enaz haftada 1 ve uzeri uyguluyorum içerigindeki asitten dolayı saç rengini solduruyor boyayı akıtıyormuş kuaförüm de onayladı

arkadaslar benım saclarım bakırımsı kahveyede donuk bıras acarmı sacımı sırke yada turp suyu acmak derken kastınız boyayı akıtıo dımırengını sarartıp evırıp cevırmıo ha???

slm arkadaşlar benimde saçlarımım engi koyu kestane dahada koyuydu hatta loreal recital le boyuyorum hep jel boya alırken açılması kolay olur renk değişikliğ yapmak istersen demişlerdi gerçekten çabuk akıyor ama aktığında bile parlak kalıyor boyalıymış gibi 6 aydır hiç boyadım saçlarımı ama hep yeni boya mı yaptın diye soranlar oluyo bide kendi rengiymiş gibi görünüyor geçen yaz yine aynı rengi kuaförde açtırıp turuncu yaptırmıştım açılması çok kolay olmuştu bence saç renginizden çabuk sıkılıyorsanız jel boyaları kulanabilirsiz bide eskiden sağan kabuklarını kaynatıp sürmüştüm bi kaç gün saçlarıma kızıl gbi bişi olmuştu ama hoştu bunlar aklıma geldi yazayım dedim hemen

slm arkadaslar ben araniza yeni katildim ama uzun bi suredir muzdarip oldugum bu siyah saci actirmak konusunda sizi takip ediyorum ve anladimki bi halt edemicem:)))) sacimda tahmini 7 sefer boyanmis siyaha ve ömur boyu bununla yasayamicama gore ve bunu bigun yapicamida dusunerek neden ogun bugun olmasin diye dusunuyorum .biktiiiiiiiiiiiiiiim yaaa karamel dusunuyorum ve sonrasinda yavas yavas kullu sariya donmek istiyorum ama karameli kullancam baya bi sure eeeeee ne dersiniz sac telim kalindir bilmiom yipransa bile bakim yaptirsam acaba normale donermi ufff uffff aslinda bu sorumun cvbini cok kez almis bulundum sayenizde ama cesaret verin yaaa tesekkurler

siyah boya naparsan yap açılmıyo en fazla açıcılarla açılıyo turuncu oluyo..üzerine boya yapmak gerekiyo ondan sonra da

koyu kahve boyamak daha mantıklı sanırım siyah isteyipde boyamayanlar için
zaten cok bi fark yok siyahla arasında ton olarakta
ama en azından kahvenin acılma şansı var...

Kızlar iyi bi kuaförle işinizi halledebilirsiniz. Benim saçlarım da 2 yıldır siyaha,mavi-siyaha boyanıyordu. Üstelik altında da kızıl boya vardı. Şu an saçlarım altın sarısı. sositosositosositososito
E tabi saçlarımı 1 karış kestirmek zorunda kaldım e biraz yıpranmış halde uçlarım (sonuçta kızıldan sarıya döndüler kolay değil) ama memnunum sonuçta siyahlara dahası kızıllara veda ettim. 6-7 aya saçlarınız eski uzunluğuna da ulaşır sonuçta.
Yalnız şöyle bir sorun var: her kuaför bu işlemi yapmıyor. Gerçekten çok uğraşlı ve riskli bir iş. Bir de tabii 1 anda açılmıyor saç elinizde kalır yoksa. 4-5 ay gibi bir sürede yavaş yavaş açıldı benim saçlarım. Hele ki kahve tonları düşünüyorsanız korkmayın pek bişi olmaz saçınıza. Güvenilir bi kuaföre gidip rahatlayın bence. :dance:

loreal ultra açıcı doğal kahveyle siyah boyalı saçlarımı evde açtım turunculaşma falan yok
ayrıntısını merak ederseniz benzer konu başlıklarına yazdığım cevaba bakabilirsiniz

ben de kendımı bıldım bılelıı saclarmı sıaha boyadımm bıde mavı lens kullanorumm beyaz ten sıyah sac mavı goz uclemesı ıstee ama artık sıkıldım daha soft gorunmek ıstıorummm bayram gecsın bende palettenın renk acıcısını kullancam bakalım yazarım sonucları umarım yanma fılan olmazzz yaaaaaa cok korkuorummmmmmmmmmmmm eyvahedigeldismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…