- 6 Kasım 2013
- 192
- 160
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kaşınızın son halini görebilirmiyiz, ayrıca sarımsak yerine sarımsak yağı kullansak nasıl olur acaba
Kesinlikle yap canim.Çok fark varmış hemen yapmalıyım
Canim merhaba.Merhabalar, konunuzu takip ediyorum.Benim de kaşlarım da 3-4 aydır azalma var. Ayrıca beyaz kaşlarım da çıkmaya başladı. Yaşım 35 saçım da beyaz yok, ama kaşımın özellikle orta kısmında çıkıyor beyazlar. Ve bende bir kaç kez onları cımbızla aldım ve şimdi çok boşluk oldu.Gerçekten çok fark oluşmuş. Bende denemeyi düşünüyorum. Ama gündüz çalışıyorum. Akşam eve geldikten sonra sarımsağı sürsem kaç saat kalması lazım kaşlarım da. Sonrasında vazelini sürüp sabaha kadar bekletmeli miyim.
Canim merhaba.
Gece yatmadan evvel sarimsakla canin yanana dek kaslarini ov anlattigim gibi. Sonra sarimsak kasinda kuruyunca vazelini uygula ve uyu. Sabah kalkinca kullandigin bir sabun varsa veya bebek sampuani vs ile yuzunu kaslarinla birlikte yika. Koku falan kalmaz zaten. Insallah cok iyi uzayacaklar. Ama duzenli uygula bunu canim.
Yani buyuk ihtimal canim.kizlar kas fari kas doker mi
Evet. Gurlestirme caban boyunca bir tek tuy bile alma kasindan. Kesme de.cahil kuaförleri allah kahretsin
bugün uzun zamandır kendim aldığım kaşlarımı bi haya yaparak kuaför bozuntusuna aldırdım...
bide kalınca çizip dışta kalan kısmı al dedim...
gerizekalı resmen harita çizmiş..
kaşlarıma sarımsak sürmeye başladım..sarımsağı ezip kavanoza koyup üstüne zeytinyağ koydum o hep orda ben az kullanıyorum artı evigen ampul badem yağı sürmek iyi lakin kaşlarım kökten alındı eski haline döner mi kızlar ya