- Konu Sahibi beyaz toprak
-
bebeim pazar boşum...eczanede çalışıyorum...
neyi yanlış anlattın kisanırım yanlış ifade ettim yada anlatamadım benim kusurum Hayır.
kimseler girip yorum bile yazmıyo olduğu bu işte arkadaşım insan şu gün yapalım bari diye fikir sunar dimi ama yok ben gelmiyorum bu sefer bensiz olsun resimlerle yetinirim deyip çekiliniyo kenara heh bidada konu açmam size(ayy buda tayyip gibi oldu bidada davaso gelmemkaydirigubbakcemile3)
Ben bu sahneyi daha önce görmüştüm:roflol:
one minute one minuteeeeeeee
bence kesinleşene kadar erteleyin canlar, ya da siz bilirsiniz, ben takipteyim sizi opuyorumnanaktan
kimseler girip yorum bile yazmıyo olduğu bu işte arkadaşım insan şu gün yapalım bari diye fikir sunar dimi ama yok ben gelmiyorum bu sefer bensiz olsun resimlerle yetinirim deyip çekiliniyo kenara heh bidada konu açmam size(ayy buda tayyip gibi oldu bidada davaso gelmemkaydirigubbakcemile3)
kısıım aklinialirimsmilebende daa buluşmaa gelmiim o zaman,:roflol:
şikerim eltimlen ikimiz böle dedik efet nolmuşş,alsanaalsanasmilekenarada çekilmedik yane,hep burdayız dime,kaydirigubbakcemile
ben fikir suncak durumda deilim,bu ara çok yoğunum cnmcım,temisliğim geldi çok fenaguclubacismilegünlerim gelicek ,bide gün haricide misafir ağırlıciim,ooy kafamı kaşicek vakit bulamiim bealaelaelaelaelae
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?