sımsıcak bir ortamda haydi toplanalım sakarya

anladığım kdarıyla şuana kadar gelecek olanlar cano ve panterboshayallersmile
bende 19 yorum görünceanam dedim bütün hatunlar geliyo galiba-tatlicadiarzu-

kıslar buluşma topiciğisi açılmış.amma 27 cumartesi full doluyum:sm_confused:.liseli ark. günüm var.ayruyetten ogün kocişimin doğum günüsüübayanssulusmile
yanee maselef bu kez bende gelemyrum.:1no2:resimlerle idare etcez artıkınn:delphin:

kimseler girip yorum bile yazmıyo olduğu bu işte arkadaşım insan şu gün yapalım bari diye fikir sunar dimi ama yok ben gelmiyorum bu sefer bensiz olsun resimlerle yetinirim deyip çekiliniyo kenara heh bidada konu açmam size(ayy buda tayyip gibi oldu bidada davaso gelmemkaydirigubbakcemile3)

kimseler girip yorum bile yazmıyo olduğu bu işte arkadaşım insan şu gün yapalım bari diye fikir sunar dimi ama yok ben gelmiyorum bu sefer bensiz olsun resimlerle yetinirim deyip çekiliniyo kenara heh bidada konu açmam size(ayy buda tayyip gibi oldu bidada davaso gelmemkaydirigubbakcemile3)

Ben bu sahneyi daha önce görmüştüm:roflol:

yok gülüm haftaya ertileyelim iyisimi haydecin gümüşün yeşil gözlünün myhopenin falan heberi olmadı sanırım ama gelmek isteyenleri beklerim
bu arada yarın akşam sizin kırtasiyeden alışveriş yapacam heberin olsun geçen seferki usul ok

kısıım aklinialirimsmilebende daa buluşmaa gelmiim o zaman,:roflol:
şikerim eltimlen ikimiz böle dedik efet nolmuşş,alsanaalsanasmilekenarada çekilmedik yane,hep burdayız dime,kaydirigubbakcemile
ben fikir suncak durumda deilim,bu ara çok yoğunum cnmcım,temisliğim geldi çok fenaguclubacismilegünlerim gelicek ,bide gün haricide misafir ağırlıciim,ooy kafamı kaşicek vakit bulamiim bealaelaelaelaelae

kısıım aklinialirimsmilebende daa buluşmaa gelmiim o zaman,:roflol:
şikerim eltimlen ikimiz böle dedik efet nolmuşş,alsanaalsanasmilekenarada çekilmedik yane,hep burdayız dime,kaydirigubbakcemile
ben fikir suncak durumda deilim,bu ara çok yoğunum cnmcım,temisliğim geldi çok fenaguclubacismilegünlerim gelicek ,bide gün haricide misafir ağırlıciim,ooy kafamı kaşicek vakit bulamiim bealaelaelaelaelae

itina ile kafa kasınırsırnaşık şeya.sdelikafadulden:delphin:

Back