sımsıcak bir ortamda haydi toplanalım sakarya

beyaz toprak

çirkin ama tatlı cadı=)
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2007
4.888
24
158
45
Sakarya
Buluşmayalı uzun bi zaman oldu hanımlar özledikte birbirimizi, yeni arkadaşlarda katılmış aramıza ve anladığım kadarıyla bizlerle tanışmak istiyorlar o zaman sizleri benim çalıştığım mekana davet ediyorum bu zamana kadar keşvedemediğimiz sımsıcak bi ortam tam bizlik gayet rahat edebileceğimiz bi yer bu cumartesi yani 27 şubatta sizleri tını cafede bekliyorum saat 2 uygunmudur sizler için ....
adres: hilmi kayın iş merkezi karşısı serdivan durakları yanı, platin iş hanı 1. kat tını cafe

iyi ama ben gelemem yine aşkolsun yaaaa mafoldumben ama ne yaparım cafe nin adresi tamam beyaz toprakçığımın yanına giderim ne zaman gelirsem o da benim için tel i olanları toplar belki ne dersin beyaz toprağım yaparmısın şekerim kaydirigubbakcemile5 vereliniortak

hayatım belli değilki ama karar verdim ben gelirken haber edecem buradan herbirinize gelebilenlerle buluşuruz biryerlerde olurmu panterim

muhaha
bızım gruptan her daım musaıt olan canom we benım
no problem yanı kusum
dur bakalım hatunlar ctesı ayarlıyabıleceklermı daaa
beyazım bu hafta yada haftaya demıs zate cogunluk ne derse ona uyarız
sen uzume bıdanem olur mu
kafıyeye bıttım :))))

ama ben o gün çalşıyorum: :çok üzgünüm: ama adresi aldım uğrarım muhakkak nasip olursa bir daha ki toplantıya diyorum üzülerektennn

kıslaar buluşmamı şettiniz bea,olumunekankayizsmilebenim üst üste 2 c.tesimde dolu,beni beklemen bu seferlik,bilmiyorumkismile
çoğunluğa uyarsa yapın garii,bizde foto bakarız:1ninca:

Back