• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Simmastİ - meme büyütme

ciarasisi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
Dunde konu actım kızlar meme amelıyatı uzerinden 1.5 yıl gectı orta hat yukarda suruyo ve memelerim bitişik hıc yanlara salöadı kendını sekılleride bı garıp bırı ustte sduruyo simdi napcam bılmıyorum simmasti deniliyormusbuna revızyonu zor ve basarısız oluyomus genelde hamıle kalmayı dusunuyorum bu sefer memeler sısıp daha da bıtısır ve oyle kalırsane oalcak bu sorunu yasayanlar varsa yardımcı olsun lutfen bu amelıyatı olduguma bın pısman ve cok mutsuzum

dr un mu söyledi sana bunu ben öyle bi problem olduğunu sanmam olsaydı ilk zaman anlardın bunu 1.5 yıl sonra değil. benimseyemedin sen hissizlik de yaşadın fotoğraf yüklemen lazım
Dr una da gitmiştin dimi o bişey demedi mi

dr un mu söyledi sana bunu ben öyle bi problem olduğunu sanmam olsaydı ilk zaman anlardın bunu 1.5 yıl sonra değil. benimseyemedin sen hissizlik de yaşadın fotoğraf yüklemen lazım
Dr una da gitmiştin dimi o bişey demedi mi
Valla esteworldde oldum ameliyat canım gıttım tabı ilk dokuz ay hatta dalga konusu oluyodum doktor işte meme yapın bu dedi hep baska ne dicek kendı hata yapsada dunden beri arastırıyorum tepeden duran memelerimi ve kıyas yapınca bunun olduguna karar verdım doktor gel bakayım dedi cumartesi gıdıcem evlendım ve takıbını yapamadım cok o arada suan valla canım cok sıkkım bebek yapsam meme şişecek orta tamamen mi bırlescek nolcak bılmıyorum dun foto attım doktoruma işte gayet iyi mudehaleye gerek yok dedi ama ben guvenımi yıtırdım memelerimin arası havada duruyo zaten memeler dımdık ınmemıs baska ne dusunur insan bılmıorm foto atardım ama olumsuz elestırıler beni ıyıce derbeder yapar diye korkuyorum :(

Valla esteworldde oldum ameliyat canım gıttım tabı ilk dokuz ay hatta dalga konusu oluyodum doktor işte meme yapın bu dedi hep baska ne dicek kendı hata yapsada dunden beri arastırıyorum tepeden duran memelerimi ve kıyas yapınca bunun olduguna karar verdım doktor gel bakayım dedi cumartesi gıdıcem evlendım ve takıbını yapamadım cok o arada suan valla canım cok sıkkım bebek yapsam meme şişecek orta tamamen mi bırlescek nolcak bılmıyorum dun foto attım doktoruma işte gayet iyi mudehaleye gerek yok dedi ama ben guvenımi yıtırdım memelerimin arası havada duruyo zaten memeler dımdık ınmemıs baska ne dusunur insan bılmıorm foto atardım ama olumsuz elestırıler beni ıyıce derbeder yapar diye korkuyorum :KK43:

eğer elinle ortaya bastırdığında kemige gelmiyorsa elin simmastidir kas altı hatta kas zarı altında da var görmüştüm.

kendi hatası ise tabi ki demez ama revizyon ameliyatına alırdı demese bile ama şimdi senin dr ayrıldı esteworld den muayenehaneye geçti bu yüzden nedir ne değildir bilmiyorum zor bi durum

eğer elinle ortaya bastırdığında kemige gelmiyorsa elin simmastidir kas altı hatta kas zarı altında da var görmüştüm.

kendi hatası ise tabi ki demez ama revizyon ameliyatına alırdı demese bile ama şimdi senin dr ayrıldı esteworld den muayenehaneye geçti bu yüzden nedir ne değildir bilmiyorum zor bi durum
Aynen canım ıste bıde muayenehanesıne gıdıcem tabıkı kemıge dokunamıyorum bu sefer cok sert konusucam Gıdınce kendılerini
Pohpohlamaktan baska bısey yapmıyolar

Valla bayagı bastırınca gelıyo canım ama orta kalkık yani

Aynen canım ıste bıde muayenehanesıne gıdıcem tabıkı kemıge dokunamıyorum bu sefer cok sert konusucam Gıdınce kendılerini
Pohpohlamaktan baska bısey yapmıyolar
gidip görüş tabi insandır hata oluyor ama yaptığı işin arkasında durup düzeltmeli. zor bi durum haber ver yine

albüm e ekleyebilirsin sonrada silebiliyorsun elbette

Dunde konu actım kızlar meme amelıyatı uzerinden 1.5 yıl gectı orta hat yukarda suruyo ve memelerim bitişik hıc yanlara salöadı kendını sekılleride bı garıp bırı ustte sduruyo simdi napcam bılmıyorum simmasti deniliyormusbuna revızyonu zor ve basarısız oluyomus genelde hamıle kalmayı dusunuyorum bu sefer memeler sısıp daha da bıtısır ve oyle kalırsane oalcak bu sorunu yasayanlar varsa yardımcı olsun lutfen bu amelıyatı olduguma bın pısman ve cok mutsuzum
Lütfen bir albüm yap ve görebilecek kişi ayarını yap foto ekle. İstediğin Zaman siler eklersin.
Bitişik meme yapısaldır. Doktor ameliyatta memeyi birleştirmeye çalışırsa meme uçları yana kayar. Benimde göğüslerim bitişik yani çok yakın. Orta kısım ince . Göğüsler ileri doğru çıkıntısı olunca haliyle orta kısımda bir kalkma olabilir. Her gögüs orta kısmının biraz havada durması symmastıa degildir !
Yanlara salmaması,sert olması ayrı bir durumdur. Kapsülleşme olabilir. Kapsül protezi sıkıştırıp sertleşmesine ve şekil bozukluğuna yol açabilir.
Foto eklersen daha net yorum yapabiliriz. İstersen yorum almak istediğin kişilere özel mesajla foto gönder.

Merhaba çok geçmiş olsun. Ben de ameliyatimin ardından simnastiden deli gibi suphelenmistim. Okumadıgım yabancı makale kalmadı. Doktorum meme yapımın birbirine yakın olduğunu o yüzden bitisik gibi göründüğünü söylüyor. Yabancı bir site var, plastik cerrah lar yüklediğin fotoya yorum yapıyor. İstersen oraya foto yükle, başka doktorların da yorumunu al canım. Benim de ortasi havada ve kemiğe ancak çok bastirirsam elim değiyor. Yabancı sitedeki doktorlar benim için simnasti gibi durmuyor skin tenting yaşıyorsun demişti. Bence endişe etmeden başka doktorların yorumlarını al. Seni izlemeye alıyorum. Benim fotomu da görebilirsin. İnşallah sıkınti yoktur.

Simnastide ortasının havada durması değil, protezler in birbirine değiyor, ve yapisik olmasi kriter. Ameliyatı söylediğin gibi zor ve cok da başarı olamayabiliyormus. Ama eger tam simnasti gelismediyse thong bra öneren doktorlar var.

Saolun kızlar hıc bılmıyorun yarın aksam 6 ya aldım doktorla gorusmeye gıdıcem kendını savuncak tabı cok farklı bıse de olmıcakkı

Merhaba çok geçmiş olsun. Ben de ameliyatimin ardından simnastiden deli gibi suphelenmistim. Okumadıgım yabancı makale kalmadı. Doktorum meme yapımın birbirine yakın olduğunu o yüzden bitisik gibi göründüğünü söylüyor. Yabancı bir site var, plastik cerrah lar yüklediğin fotoya yorum yapıyor. İstersen oraya foto yükle, başka doktorların da yorumunu al canım. Benim de ortasi havada ve kemiğe ancak çok bastirirsam elim değiyor. Yabancı sitedeki doktorlar benim için simnasti gibi durmuyor skin tenting yaşıyorsun demişti. Bence endişe etmeden başka doktorların yorumlarını al. Seni izlemeye alıyorum. Benim fotomu da görebilirsin. İnşallah sıkınti yoktur.
Merhaba.. Çok güzel açıklamışsınız ;)
Benimde göğüslerim birbirine yakın. Çıplakken degil ama bazı sütyenler giyindiginde göğüsleri yukarı topladığında orta kısmı hafif kabarıyor gibi oluyor.
Bu tamamen yapısal bir durum. O kısımda incecik bir deri var sonuçta ve altı kaburga kemiği orta kısmı. Gögüs üstü imam tahtası denilen yer gibi elle oynandığında hareketli çekip kaldırıldığında gelen incecik deri.
Gögüs öne doğru çıkıntısı olduğunda göğüslerde yakın olduğundan orta kısmın biraz kalkması normal. Kiminin göğüsleri ayrıktır,istesede yakınlaştıramaz. O kişilerin gögüs orta kısmı yapışık olur.
Simmasty de görüntü çok farklıdır evet. Protezler birbirine yapışır,meme uçları dışarı doğru döner. İki meme tek meme görüntüsüne gelir neredeyse. O orta kısım yok olur.
Bunun ameliyatını olan birçok kişi vardı forumda. Çok zor,ameliyat sonrası çok dikkat gerektiren bir ameliyat ve süreci var. Sonrasında foruma girip yazmadılar maalesef.
Fotolarınızı merak ettim,görmek isterim izin verirseniz.
Benimde fotolarım var,bende eklerim sizde görebilirsiniz .:KK52:

Aynen oyle yapıcam kızlar bakalım cumartesı neler olacak :KK43:
Ya uzulmeyin Allah aşkına. Ben de Yarabbi su göğüslerimi bitişik yaratsaymis keşke diyorum. Ortası duble yol gibi. İnanın boyle olmasi daha kötü. Ben de ameliyat olduğumda bitisik yuvarlak göğüslerim olsun istiyorum. İnşallah da olur. Burda gördüğüm fotoğraflarda hiç bitisik olan da görmedim ayrıca.oyle istenirse yapmıyor mu doktorlar yaa. Benim öyle olmicaksa ne anlamı var ameliyat olmamın:(

Back
X