• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Simli cok basit salon süsü yaptım, hem de sabundan

CennetKokulum

kuzusu'nun kuması
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2007
2.451
36
358
Diğer
vallaha bence super oldu:utangac:sızde gorunce hak vereceksınız ama resımlerı yarın yukleycem saat 3 oldu yarını bekleyın baem malzemelerı yazım sımdı 3 renk sım kırtasıyelerde satılan kucuk tupler yeter oje sade renk beyaz olabılır ama cila daha ıyı 3 tane beyaz sabun mumkunse beyaz yada acık renk hepsi bu ve sergılemek ıcın ya kucuk bır sepet yada benımkı gıbı tutsu kurusu yarın gorursunuz opuyorum herkesıdelikafadulden

Son düzenleyen: Moderatör:
76488457.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar bende gozuuyor ama hep bu resım ısınde bır terslık cıkıyor eklentı olarak eklıycem

Eklentiler

• $Görüntü092.webp
    $Görüntü092.webp
    29,7 KB · Görüntüleme: 177
buda tek halı fotograf makınem bozuldu ceple cektım bunları ondan resımler bıraz parladı

Eklentiler

• $Görüntü097.webp
    $Görüntü097.webp
    36,7 KB · Görüntüleme: 138
resimler çok çok büyük ..gördüğüm kadarı ile bir akadaşımız böğle sabun yapmasını göstermişti bize..seninki sadece simden heralde ..
peki açıklarmısın nasıl yaptın...

resimler çok çok büyük ..gördüğüm kadarı ile bir akadaşımız böğle sabun yapmasını göstermişti bize..seninki sadece simden heralde ..
peki açıklarmısın nasıl yaptın...

canım ılk koyduklarım ok buyuk ama elentıler ıyı evet sımlı olan sabunlar ılk basta ojeyı suruyosun sabuna on yuzden basla surmeye sonra bır gazetenın ustune sımı dok bastır sıme buanıyor zaten fazlasını sabunu vura vura doktur butun boslukları kısım kısım ojeyle boya tekrar sıme bastır hepsı bu hemende kuruyor

eminim salonu çok güzel süslüyodur ama resimden pek bişey anlaşılmıyor. banyoda daha şık durmazmıydı ? paylaşım için teşekkürler :)

canım sabun oldugu bellı olmuyorkı belkı daha hos olur mesela bır sepete sızler farklı renklerde yapıp koyarsanız ve musahıt yerınız varsa cok sık olur elbet ama benım banyoda bunları koyacak yer yok resımlerı bıdaha eklıyorum cok buyuk oldugundan net gorunmemıs

Back
X