Simit kadın :D

kubradnz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2012
321
4
30
merhaba arkaşlar pantolon giydiğim zaman yanlardan etler fırlıyo can simidi gibi geziyorum basan mı deniyo bilmiuorum kalçaların tam üstü her yerim zayıf oralar çok fazla panyolon giyince fln berbat gözüküyo nasıl eritcez oraları ya

böyle yana doğru eğilme hareketi var oralar için sanırım o :) pek anlatamadım ama hani ayakta dümdüz durduğunu düşün kolların da vücuduna yapışık şekilde yanlara doğru eğil. bir de aslında bu simit denen kısmı düşük bel pantolonlar yapıyormuş diye duydum. bi süre yüksek bel pantolon giy istersen.

Evet bide korse sanırım onu deniycem dediğin hareketi anladım canım aslında yapmak gerek sabahları :)

canim ben ve bi kac arkadas bu linkteki videoyu yaptik ve coook faydasini gördük, benim yanlarim cok vardi ve nerdeyse hepsi gitti, sadece azicik kaldi onuda bi kac haftaya gider diye düsünüyorum.. ilk gün yaptiginda yanlarin felaket agriyacaktir ama bi kac hafta hergün yaparsan ne kadar yaradigini anlayacaksin bence :))

Steps on How To Work Out in 10 min Booty Shaking Waist & Shaking Your Hips! - YouTube

bi bak istersen canim, 11 dk sürüyor, fazla degil, denemekte yarar var bence :))

Böyle hareketler yapıyorum ama deniycem çok sağol canım benim :)

süpermiş yaaa çok eğlencelii. peki beliinceltiyor mu?

kesinlikle! bel ve simit bölgesine birebir :)) bi kac haftada farki görüyor insan. zaten o videoyu ilk yaptiktan sonra ertesi gün yanlarin felaket aciyor. belliki cok calistiriyor orayi )

senin ne kadar zamanda eridi canım? bende yapmayı düşünüyorum bakalım işe yarıcak mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…